Foto: Screenshot/Nova TV

Branimir je otišao kući praznih ruku: Pao na pitanju o jednoj od najčešćih fobija

Autor: Dnevno.hr/F. P.

Iza nas je još jedno izdanje popularnog kviza Joker. U novoj epizodi nasuprot voditelju našao se natjecatelj Branimir Šegović, koji je nažalost postao još jedan u nizu onih koji su kući otišli praznih ruku. Na sedmom pitanju je dosegao iznos od 15 tisuća eura, no uslijedilo je nekoliko netočnih odgovora zbog kojih je pao na nulu.

Spomenutih 15 tisuća eura donijelo mu je pitanje tijekom kojeg mu je u pomoć priskočio prijatelj Josip: U kojem je gradu odigran opjevani četveročlani meč nogometnog SP između Hrvatske i Njemačke (3:0) 1998. godine? A) Pariz B) Saint-Denis C) Marseille D) Lyon. Josip mu je sugerirao odgovor D, koji se pokazao točnim.

Već na idućem pitanju uslijedili su problemi: Downov sindrom se javlja kao posljedica anomalije kojeg kromosoma? A) 21. B) 23. C) 25. D) 27. Branimir je kao konačan odgovor zaključao B) 23, no točan odgovor bio je A) 21. Ovdje više nije imao nijednog jokera, zbog čega je na novčanoj ljestvici pao za tri mjesta.

Foto: Screenshot/Nova TV

Već na prvom pitanju potrošio tri jokera

Jokere je počeo trošiti na samom početku kviza. Čak tri od jokera na raspolaganju potrošio je već na prvom pitanju o jednoj od hrvatskih rijeka: Koji instrument se krije u anagramu rijeke dugačke 86 kilometara, smještene u Moslavini? A) tuba B) flauta C) klavir D) viola. Točan odgovor krio se iza slova D, dakle viola.

Norveški kralj mjesecima nije viđen u javnosti: Brojni strahuju za njegovo stanje

Prijatelj Josip priskočio mu je u pomoć na još jednom pitanju. Tražio se odgovor na puno ime i prezime poznatog golfera Tigera Woodsa. Ponuđene opcije su bile: A) Jerome Woods B) Eldrick Tont Woods C) Steven R. Woods D) Tiger Simpson. Josip i Branimir su zajedničkim snagama došli do točnog odgovora pod B.
Na posljednjem pitanju odlučio je poduzeti rizik koji se nije isplatio. Postavilo mu se pitanje o tome čega se užasavaju ljudi koji pate od tripofobije, što je jedan od iznimno čestih strahova. Opcije su bile: A) rupa B) droga C) putovanja D) vješalica. Branimir je odabrao odgovor D, no točan je bio onaj pod A, zbog čega je kući otišao praznih ruku.
Autor:Dnevno.hr/F. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.