FOTO: Instagram

Božja pobjeda lani je na Maksimiru pjevala pred 50.000 ljudi, a sinoć je do kraja ispunila Gripe

Autor: Barbara Grgić

Božja pobjeda sinoć je na splitskim Gripama održala svoj dugoočekivani koncert.

Bila je to prava večer slavljenja za sve obožavatelje duhovne glazbe, a da ih Split itekako ima, pokazale su i dupkom pune Gripe, kojima su odzvanjali najveći hitovi ove molitvene zajednice, poput pjesama: “Jerihonske zidine”, “Nek’ pada”, “Suhe kosti”, “Gospod je prisutan” i “Tvoja ljubav”.


“Pod duhovnim vodstvom don Damira Stojića, SDB, okupljamo se u zajedništvu, molitvi, sakramentima, slavljenju i klanjanju. Večer slavljenja ‘Gore srca’ večer je u kojoj se u zajedništvu moli i slavit Gospodina koji je danas živ i prisutan”, poručili su.

Don Stojić: ‘Ta rečenica je u očima partizana bila njegova smrtna osuda’

Inače, molitvena zajednica Božja pobjeda osnovana je u jesen 2006. godine u župi Duha Svetoga na Jarunu u Zagrebu.

Ovi poznati Hrvati svoj su spas pronašli u vjeri: ‘Mi smo se hvalili da živimo Sodomu i Gomoru…’
“Vizija zajednice je mlade ljude dovesti do susreta sa živom osobom Isusa Krista, koji preobražava naše živote i koji je jedini Put, Istina i Život. Viziju ostvarujemo uz podršku Katoličke karizmatske Obnove u Duhu Svetom Hrvatske, kojoj i sami pripadamo”, stoji na njihovim društvenim mrežama.

Podsjetimo, članovi Božje pobjede prošle su godine u lipnju, uz druge izvođače duhovne glazbe, pjevali na Maksimiru pred 50.000.
Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.