Foto: Boris Kovacev / CROPIX, ilustracija

‘BOŽE, DAJ MU SNAGE!’ Glumac izgubio kontrolu nad vozilom, proklizao i zabio se: ‘Joj, samo da bude ok’

Autor: Dnevno.hr F.Š.

Dick van Dyke doživio je prometnu nesreću udarivši automobilom u ogradu jedne kuće u Malibu. Naime, slavni glumac je izgubio kontrolu nad volanom te proklizao automobilom zbog mokre ceste, kako navodi Daily Mail.

Ozljede su mu sanirali liječnici Hitne pomoći koji su stigli na mjesto sudara i nije bilo potrebe za odlaskom u bolnicu. Nakon toga, ozlijeđenog je glumca jedan prijatelj svojim automobilom odvezao kući.

Foto: Guliver / AP Photo/Kevork Djansezian

Utvrđeno je da 97-godišnji glumac nije bio pod utjecajem opijata, no ipak, zbog njegove podmakle dobi, policija je zatražila da ponovno polaže vozački ispit.

Obožavatelji na internetu su mu pružili podršku i pisali: “Joj, samo da bude ok”, “Kakva legenda, bila bi šteta da nas i on napusti”, “Bože, daj mu snage!”

Inače, glumac je poznat po ulogama u filmovima “Povratak Mary Poppins”, “Noć u muzeju” i “Bye bye Birdie”.

Autor:Dnevno.hr F.Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.