Foto: Guliver

‘BOŽE, DAJ JOJ SNAGE’ Majka shrvane pjevačice hitno hospitalizirana, fanovi komentiraju: ‘Jadna, nikako da ju krene!’

Autor: Dnevno.hr / F.Š.

Nidia Ripoll, majka pjevačice Shakire, hitno je završila u bolnici zbog krvnog ugruška u nozi. Španjolski mediji pišu da je riječ o venskoj trombozi i da za sada nema opasnosti za njezin mozak.

Trenutno je izvan životne opasnosti, a u bolnici je završila zbog toga što se požalila da se ne osjeća dobro nakon čega je hitno prebačena u bolnicu. Pjevačica se još uvijek nije oglasila povodom ovog događaja.

Foto: Instagram

Inače, kolumbijska zvijezda u posljednje je vrijeme stalno u medijima zbog svog života. Naime, Shakira se razvela nakon 11 godina braka od nogometaša Gerarda Piquea.

Podsjetimo, Gerard je varao Shakiru s 23-godišnjom Clarom Marti, a pjevačica je to saznala zahvaljujući pojedenoj staklenci džema kojeg inače njena obitelj nije voljela. Od tada je objavila pjesmu ‘TQG’ koja se uvelike referira na sada već bivšeg supruga, Gerarda Piquea.

U pjesmi proziva i njegovu novu djevojku te ju uspoređuje sa satom marke Casio, dok je sebe usporedila s Rolexom. Ukratko, smatra da njegova nova djevojka nije na njezinoj razini. Nakon niza loših vijesti, brojni fanovi ostali su zabrinuti za pjevačicu pa su tako komentirali: “Joj jadna, nikako da ju krene”, “Ono kad nije tvoj dan, tjedan, mjesec, a ni godina”, “Bože, daj joj snage” i brojni drugi.

 




Autor:Dnevno.hr / F.Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.