Foto: Pexels, Ilustracija

BOSANCI NESTALI S LISTE: Na listi najobdarenijih Talijani neočekivano skočili, kako je ovo moguće?

Autor: Dnevno.hr/ T. Š.

Online farmacija From Mars objavila je popis temeljen na podacima Googlea iz 80 zemalja, koji prikazuje iz koje zemlje dolaze ‘najobdareniji’ muškarci, a koji su zauzeli prvo mjesto na samom dnu ljestvice.

“Bez obzira na to jesu li ljudi zabrinuti zbog veličine ili oblika, ili bilo kojeg drugog aspekta po tom pitanju, većina nas se u nekom trenutku zapitala je li naš dovoljno velik. Veličina penisa može imati ogroman utjecaj na samopouzdanje i sliku o sebi”, rekao je farmaceut Navin Khosla, koji je recenzirao popis.

Sam vrhu popisa zauzeli su muškarci Ekvadora koji u erekciji imaju prosječnu veličinu penisa od 17,61 cm. To je otprilike deset posto više od prosječne duljine, pojasnio je Khosla.

Foto: Frommars

“Jedina europska zemlja u top 10”

Odmah iza Ekvadora našao se Kamerun, sa 16,67 cm i Bolivija s 16,51. Afričke zemlje predstavljaju većinu zemalja u prvih deset. Nizozemska je jedina europska zemlja koja se probila u top 10 (dijeli sedmo mjesto 15,87 cm prosjeka).

Prema studiji, u prosjeku najmanji penisi su u Kambodži s prosječnom duljinom od 10,04 cm, a nešto bolje je prošao Tajvan s 10.78 cm.

Hrvati su zadržali svoje 34. mjesto s penisom prosječne dužine 14,77 centimetara odnosno 8,18 posto visine. Srbi su se našli na mjestu više s 10 milimetara većim penisima.

Mađari su zauzeli 28. mjesto s prosjekom od 14,99 cm odnosno 8,5 posto prosječne visine, a Talijani su se ‘iskazali’ s penisima 15,35. Za Sloveniju i BiH, ovaj put nije bilo podataka.




Talijani sve iznenadili

Podsjetimo kako je i krajem prošle godine web stranica All size matter objavila interaktivnu kartu svijeta  s prikazom prosječnih veličina penisa ukupno 143 države, a prema toj kaeti prosječna dužina penisa u svijetu je 13,8 cm, a obujam 11,8 cm.

Hrvatska je na toj karti zauzela 34. mjesto, s prosječnom dužinom penisa od 14,8 cm i obujmom od 13 cm, dok su se muškarci iz Bosne i Hercegovine našli su se na 25. mjestu s prosječnom veličinom od 15,3 cm i obujmom od 12,1 cm. Srbija se našla na 35. mjestu, ali s istom prosječnom veličinom kao i Hrvatska – 14,8 cm, ali obujmom od 12,7 cm.

Slovenija je zauzela 61. mjesto s prosječnom veličinom od 14 cm i obujmom 11,7 cm, dok je Mađarska na 38. mjestu s prosječnom veličinom od 14,7 cm i obujmom 11,7 cm.




Crna Gora je na 84. mjestu s prosječnom s prosječnom duljinom od 13,6 cm i obujmom 12,0 centimetar, dok je Talijanima prosječna duljina 12,5 centimetar s obujmom od 12,2 centimetra, što ih smjestilo na daleko 121. mjesto, a prema ‘najnovijim’ mjerama nekako im se neobično podigao prosjek, stoga ove mjere i razne liste valja gledati tek kao skup podataka za zabavu, a ne relevantne podatke koji će odgovoriti na tu vječnu dilemu tko je ispod, a tko iznad prosjeka.

Čitajte više:

OBJAVLJENA KARTA PROSJEČNE VELIČINE MUŠKOG PONOSA: Evo koje su mjesto zauzeli Hrvati, a koje Srbi i Bosanci!

Autor:Dnevno.hr/ T. Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.