Foto: Dragan Matić/CROPIX, Instagram

BORNA BRANI BIVŠEG MUŽA LUKU RAJIĆA: ‘Mladost i djetinjstvo proveo je crnčeći, a ne zaje*avajući se!’

Autor: Dnevno.hr/Š. P.

Borna Kotromanić, bivša supruga poduzetnika Luke Rajića, stala je na Instagramu u njegovu obranu nakon što su se njezini pratitelji raspisali o načinu na koji je navodno uspio ‘zgrnuti’ bogatstvo.

‘Prije šoferskog posla prodavao je božićna drvca i raznu švercanu robu na zagrebačkim tržnicama, a kasnije je kamionom dopremao jeftine sireve iz Čehoslovačke’, napisala je jedna pratiteljica, a Borna je cijeli njezin komentar objavila na Instagramu i dodala: ‘Profil prosječnog hejtera, nula pratitelja, a jezičinaaaa!’.

Nakon što ju je jedna pratiteljica upitala ‘Je li napisano laž?’, Borna je stala u obranu bivšeg supruga s kojim ima trojicu sinova, Bornu, Luku i Frana.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Borna Kotromanić (@bornakotromanic)




‘Apsolutno klevetanje čovjeka koji je svoju mladost i djetinjstvo, a i dan danas, proveo crnčeći, a ne zajebavajući se! Pokloniti se, a ne olajavati’, napisala je Borna.

Branila ga je i nakon što je jedna pratiteljica napisala: ‘Bornin muž je prvi milijun zaradio kupnjom udjela onih koji su prodavali i nije im bilo milo ostati’. Borna joj je, naime, odgovorila: ‘Čekali u redu da prodaju! A oni što su novce držali u austrijskim bankama dok je on kupovao dionice?!’.

Gostujući u podcastu ‘Ajmo iskreno s Dorijanom Klarićem’, Borna je nedavno priznala da je s prvim suprugom u dobrim odnosima te dodala da su zajedno proslavili Uskrs i da zbog sinova, koji su im izuzetno privrženi, često organiziraju obiteljska druženja.




Pogledajte intervju!

Autor:Dnevno.hr/Š. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.