Foto: Instagram/Guliver

‘BORJAN IZ KRAJINE’, DOBIO PODRŠKU! ‘Njegov kiks? Treba brinuti više o nečemu drugome’: Severinin bivši pokazao koliko ga cijeni

Autor: I.G.

Igor Kojić, Severinin bivši suprug, umirovljeni je nogometaš. Iako više ne igra profesionalno, svoje nogometno znanje često demonstrira komentirajući igru srpske nogometne reprezentacije na prvenstvu u Katru.

Igor je putem Instagrama komentirao tekst u kojem se kritizira kanadski reprezentativac i vratar Crvene Zvezde, Milan Borjan, te mu pružio podršku.

“Treba li Zvezda brinuti poslije najnovijeg Borjanovog kiksa?”, naslov je članka koji je osvanuo na jednom srpskom portalu, a Igor je komentirao:

“Treba više brinuti kako ga zadržati jer je Crvenu Zvezdu više puta uveo u europska natjecanja”.

Podsjetimo, Igor je nakon pomirenja s Milanom Popovićem proveo neko vrijeme na jedrilici, ploveći Jadranskim morem. Cijelo vrijeme je na sebi nosio Borjanov dres, a fotografiju u vratarevu dresu podijelio je na svojim društvenim mrežama.




Borjan rodom je iz naših krajeva, a što zapravo podiže i najviše prašine. Ovaj vratar Crvene Zvezde pomalo je zbunjen kada je geografija u pitanju.

“Velika greška, nisam rođen u Hrvatskoj, rođen sam u Krajini, Dalmaciji. To je bilo srpsko mjesto. Ja sebe opisujem kao nekoga tko je rodom iz Srbije, iz Dalmacije, ali osjećam se kao Kanađanin jer sam tamo proveo puno godina”, rekao je za srpske medije.

Zato je taj nogometaš na nedavnoj utakmici dobio skandiranje od strane hrvatskih navijača koji su ga nazivali ustašom, a on im je odgovarao podizanjem tri prsta. Nakon susreta, broj njegovog telefona počeo se masovni širiti u WhatsApp grupama nakon čega je srpski Telegraf počeo pisati da mu je stiglo preko 2500 poruka.




“Pa to pokazuje kakvi su ljudi, primitivci. Nemam što komentirati, to govori o njima. Nemam što reći, čuo sam da su vikali, da su vrijeđali, ali to govori o njima i da trebaju poraditi na sebi i na svojim obiteljima. Očigledno imaju frustracije u kući pa to iskale ovdje”, rekao je Borjan prije nego što je kometirao gubitak Kanade u utakmici protiv Vatrenih.

“Hrvatskoj reprezentaciji bih želio sve najbolje, odigrali su odličnu utakmicu. Poveli smo rano, odigrali smo dobro 20-25 minuta, onda smo se povukli. To je nogomet, idemo dalje. Ovo je lijepo iskustvo za kanadsku reprezentaciju koja je poslije 36 godina otišla na SP. Žao mi je što je rezultat bio ovoliki, ali, Bože moj, idemo dalje”.

Autor:I.G.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.