Foto: Instagram

Boris Rogoznica priznao nevjeru: Žao mi je što sam u trenutku osobne slabosti popustio ‘muškim hormonima’!

Autor: D.D.

Boris Rogoznica, bivši suprug glumice i voditeljice Doris Pinčić (31) priznao je nevjeru.

“Moje povjerenje i prijateljstvo iskorišteni su i zloupotrijebljeni na najgori mogući način. Žao mi je što sam u trenutku osobne slabosti popustio ‘muškim hormonima’ i napravio veliku pogrešku koja će me pratiti cijeli život.

Najviše mi je žao što sam time povrijedio svoju obitelj i prijatelje, moje najmilije. Nadam se da će smoći snage oprostiti mi jednog dana”, priznao je Boris Rogoznica (33) za Story, nakon što je u medije dospjela njegova intimna prepiska sa 36-godišnjom Alex Ognjenom.

Iako je do jučer još govorio kako on ne mora biti autor spornih poruka, izgleda kako je ipak odlučio priznati nevjeru. A time je i jasan razlog razvoda Borisa i Doris, koji zajedno imaju dvoje malene dječice.

Dok Boris daje izjave medijima, Doris marljivo radi u emisiji ‘Dobro jutro Hrvatska’ pa je tako jutros objavila i fotografiju na kojoj pozira nasmijana, kao da je bivšeg muža već odavno zaboravila.

 

View this post on Instagram

 




Malo more malo studio, to je ljeto ??? Dobro jutro dobri ljudi, kako ste? ? @hrvatska_radiotelevizija #dobrojutrohrvatska

A post shared by Doris Pinčić Rogoznica (@dorispincicrogoznica_doda) on




DORIS I BORIS: Je li za prekid braka ipak kriva Borisova nevjera?

PRATITELJI SVE VIDE! Boris Rogoznica učinio ono što većini ne bi nikad palo napamet! Prati ju u stopu i dalje!

Autor:D.D.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.