Screenshot, izvor. YouTube

BOMBA NEKAD, BOMBA SAD: Sofia Vergara pokazala sliku iz mladosti, pa ta žena ne stari?!

Autor: Dnevno

Na milanskome Tjednu mode u sklopu koje modna kuća Dolce&Gabbana predstavlja modne kreacije, pojavila se i zanosna Sofia Vergara. 47-godišnjakinja je oduševila pripijenom haljinom midi dužine bez naramenica koja je naglasila liniju pješčanog sata. Kolumbijska glumica i zvijezda serije “Moderna obitelj” podijelila je fotografije s Tjedna mode na svom službenom profilu na Instagramu. Ne moramo ni govoriti da su poruke oduševljenja stizale iz svih dijelova svijeta.

 

View this post on Instagram

 

@dolcegabbana ❤️❤️❤️???

A post shared by Sofia Vergara (@sofiavergara) on

Ljubav i suradnja između Kolumbijke i Dolce&Gabbane traje već dugi niz godina. To dokazuje fotografija iz devedesetih, kada je nosila prvu reviju talijanske modne kuće. Sofia stvarno ne stari, jer iako je prošlo 20-ak godina od ove fotografije, morate se složiti s nama: žena je kao vino, s godinama sve bolja.




View this post on Instagram

 

#tbt Miami,The 90’s Wearing my first D&G ever!!?????

A post shared by Sofia Vergara (@sofiavergara) on




Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.