Instagram

‘BOLESNO JE KOLIKO JE ZGODNA’ Jennifer Lopez skinula se potpuno gola u novoj kampanji: ‘Kunem se da nitko ne stari kao ona’

Autor: Dnevno.hr / F.Š.

Jennifer Lopez pozirala je gola za kampanju nove linije cipela. 53-godišnju pjevačicu i glumicu pokrivala je samo dugačka kosa, dok je na nogama imala visoke potpetice koje se vežu oko noge.

Takav par cipela košta oko 250 eura, a riječ je suradnji s modnim brendom ‘Revolve‘. Pjevačica je inače osnivačica modnog brenda ‘JLo for Jennifer Lopez’ i slovi za jednu od najuspješnijih poduzetnica među zvijezdama.

Vlasnica je linije parfema, kozmetičkih proizvoda i brojnih modnih dodataka.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by JLo Jennifer Lopez (@jlojenniferlopez)




Naravno, i ova kampanja izazvala je lavinu reakcija među obožavateljima koji su oduševljeno komentirali nove fotografije.

“Doslovno sam bez daha. Bolesno je koliko je zgodna”, “Kunem se da nitko ne stari kao ona”, “Tko god je ovo stilizirao je genijalan”, “Jlo doslovce gori” bili su samo neki od komentara na društvenim mrežama.




Autor:Dnevno.hr / F.Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.