Foto: Instagram

BIVŠOJ KANDIDATKINJI ŽNV-A BAŠ SVE IDE OD RUKE: ‘Imam 80 kilograma, u sretnoj sam vezi, samo još prsten nisam dobila…’

Autor: Dnevno

Vijoleta Taleski iz RTL-og showa ‘Život na vagi’ pohvalila se da živi  aktivno, pazi na prehranu, kao i na stanje na vagi.

‘Što se tiče vage onako kako sam rekla, malo sam gore, malo dolje, ali nisam još prešla onu svoju granicu, imam oko 80 kilograma’, priznala je Vijoleta za RTL. Život joj se jako, kaže, promijenio nakon završetka showa, ali tvrdi da se dobro osjeća i ima posla s obzirom na pandemiju.

Sudjelovanje u showu donijelo joj je i nove prijatelje i s curama se često čuje. S Petrom se i viđa, a zajedno su sudjelovale u kvizu ‘Dođi, pogodi, osvoji!’.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vijoleta Taleski (@vijoleta_taleski)


‘Edu nazovem barem jednom mjesečno, ispričamo se. On me i dalje tjera vježbati i govori mi da moram ostati ustrajna’, kaže Vijoleta. Dodala je kako je i dalje u sretnoj vezi, kao i to da prsten još uvijek nije dobila, no unatoč tome joj je jako lijepo.




Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.