Foto: CROPIX

BIVŠI MUŽ ANĐELKE IMAO AFERU S AVOM KARABATIĆ! Starleta opisala što su radili u Beogradu: ‘Bio je to trenutak hedonizma’

Autor: Dnevno.hr/K. V.

Već nekoliko tjedna u medijskom je fokusu ljubavni život glumice Anđelke Prpić, koja je u prosincu prošle godine šokirala javnost. Kada je izašla vijest da čeka dijete s najboljim prijateljem bivšega muža, mnogi su se prisjetili njezinog prvog braka koji je neslavno završio. Iako je glumica nekoliko puta izjavila da je jedan od razloga za razvod bila snažna suprugova ljubomora, do danas su ostale sumnje da je okidač bila prevara.

Naime, glasine o tome da je Dario Anđelku prevario s Avom Karabatić, potvrdila je i sama Ava, a sada je za Scenu odlučila iznijeti poneke detalje o avanturi koju su imali.

Foto: Tomislav Kristo / CROPIX

 

Aferu je opisala kao trenutak opuštanja tijekom njezina boravka u Beogradu, 2017. godine. “Stan u kojem sam živjela bio je u Balkanskoj ulici, ispod hotela Moskva. A moj prozor je gledao na njegov balkon. On je bio tad tamo i mi smo se malo zabavili. U to vrijeme je bio u braku s Anđelkom Prpić. Ja uvijek kažem: ‘Kad je nešto istina, istina je”, rekla je.

Krajem prošle godine, Dario je sasvim drugačije prepričao njihovo “druženje”: “Ava je bila samo gost u mom restoranu i tako sam je poznavao, kao gosta. Anđelka i ja smo se sporazumno rastali jer se ugasila ljubav, nikakva prevara nije bila motiv za razvod. Mi smo imali zajedničkog odvjetnika za razvod”, pravdao se Prpić za Republiku.

Foto: Ranko Suvar / CROPIX

Ipak, Ava je u posljednjem intervjuu druženje opisala kao “trenutak opuštanja i hedonizma”, a iskreno je nedavno progovorila i o cjeniku koji je osvanuo na njezinoj poslovnoj stranici. “Da, istina je. Ne vidim u čemu je problem da dodatno zaradim ako sam popularna. Nisam prostitutka, ne nudim seksualne usluge, naplaćujem samo večeru ili odlazak u kino”, potvrdila je starleta stavke i cijene.

Foto: Duško Jaramaz / PIXSELL

“Dan sa mnom, koji uključuje večeru i odlazak u kino, košta 2000 eura. Cijeli dan proveden u spa centru 4000 eura. Ako netko želi da se družimo cijela dva dana, to košta 6000 eura. Ja sam prava Ava, možete me naći i na Instagramu”, pisalo je tada na Avinoj poslovnoj stranici.




Autor:Dnevno.hr/K. V.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.