Foto: Jure Miskovic / CROPIX

Bivša manekenka Stefany Hohnjec otvorila dušu: ‘Proživljavala sam mač boli’

Autor: Dnevno.hr/ T.Š.

Bivša manekenka i sportašica Stefany Papić (ex Hohnjec), čiji su život pratili razni skandali, doživjela je vjersko obraćenje te danas uživa u obiteljskom životu, a posebno njeno dvoje djece.

“Djecu odgajam po poticajima Duha Svetoga. Sada će se netko nasmijati jer je to teško uopće razumjeti, ali to je uistinu tako. Radim na sebi i želim biti povezana s Isusom, što znači da se odričem sebe i čistim svoje srce kako bih mogla čuti Božji glas i poticaje Duha Svetoga. U suprotnom je teško razlučiti što je Božje, a što naše”, otkrila je Stefany Hohnjec u razgovoru za Bitno.


Božji prst

Upitana da opiše situaciju u kojoj je ”vidjela Božji prst” u svom roditeljstvu ili životu djece, Hohnjec je opisala neugodno iskustvo sa kćeri.

Foto: Neja Markicevic / CROPIX

“Božji prst mogla sam vidjeti i spoznati u jako puno situacija do sada. Mogla bih o tome napisati cijelu jednu malu knjižicu s naslovom ‘Avanture s Gospodinom’, a ovdje ću spomenut tek jednu:

Jednog sam dana baš dobila poticaj da se molim za djecu više nego inače, ali osobito za moju mlađu kćer, Juliju Marie. Kupali smo se na bazenu i ona je u jednom trenu htjela pod tuš i skinuti plivalice. Vratila se prema bazenu da se još malo brčka na stepenicama, a ja sam sjela odmah blizu nje. U jednom trenu okrenula sam glavu prema lijevoj strani gdje se nešto zbivalo i nakon nekog kraćeg vremena, kao da mi je nešto okrenulo glavu, no nisam uočila Juliju Marie na istom mjestu. Nakon toga opet sam osjetila da mi netko okreće pogled prema jednom dijelu gdje se moja kći u vodi borila za udisaj. Skočila sam odmah u bazen i izvukla je. Srce mi se slomilo u tren i proživljavala sam ‘mač boli’, a istovremeno sam osjećala radost i zahvalnost Bogu što mi je dao poticaj za molitvu prije toga, kao i za sve što se dogodilo u tom trenutku.”

Naša bivša manekenka krije mračnu prošlost: Nakon zatvorske kazne, izazvala skandal u bazilici

Duhovno majčinstvo

Osim što je posvećena obitelji i vjeri, Hohnjec danas ima klub ritmičke gimnastike. “Taj je klub osnovan po poticaju i molitvi petnaest četvrtaka sv. Riti. Tu prepoznajem svoje poslanje i Božji poziv na rad s djevojčicama. Bog mi šalje djecu i posebno ih blagoslivlja mojim duhovnim majčinstvom”, komentirala je Hohnjec.
Autor:Dnevno.hr/ T.Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.