fbpx
Foto: Screenshot/HRT

‘BIT ĆE SVAĐE U GARDEROBI’ Svi bruje o reakciji iznerviranog Kreše prema Morani: ‘Ne može podnijeti da nešto ne zna’

Autor: Dnevno.hr / F.Š.

U nedjelju navečer je na HRT-u počelo emitiranje novog kviza Superpotjera u kojoj natjecatelji igraju protiv pet lovaca: Morane Zibar, Krešimira Sučevića Međerala, Deana Kotige, Mladena Vukorepe i Svena Marcelića. Sudeći po reakcijama gledatelja nova inačice Potjere im se dopala, a najviše se komentirala Krešina reakcija prema Morani.

Naime, dok su se lovci borili protiv trećeg natjecatelja i bili u stisci s vremenom, dobili su pitanje: Ono što je za Banjul Gambija, to je za Lusaku? Morana je odgovorila Angola, no točan je odgovor bio Zambija, na što se iznervirani Krešo okrenuo prema njoj i ljutito joj rekao: Pusti mene!

Foto: Screenshot/HRT

“Bit će svađe u garderobi”, “Da je ovaj uzeo 20.000 €, mislim da bi Krešo zadavio Moranu”, “Ne bih voljela biti u njihovim prostorijama nakon snimanja”, “Krešo baš ne može podnijeti da nešto ne zna” komentari su gledatelja na društvenim mrežama. Javio se i sam Krešo koji je želio objasniti svoju reakciju.


“Prijavili smo se istovremeno, njoj je uhvatilo prijavu (ja sam čekao da budem siguran da razumijem pitanje). Reakcija je univerzalna kod svih nas kada se netko prijavi na pitanje na koje znaš odgovor i odgovori ga krivo. Bit će toga još u predstojećim emisijama. Kao i pljeskanja kada netko izvuče odgovor koji drugi ne znaju. Inače imamo dogovor da u svakom području odgovara onaj koji je najjači, a za zemljopis smo to Mladen i ja.

Moja reakcija je otprilike kao sinoćnje Perišićevo pičkaranje Kramarića jer mu nije dodao dok je bio u savršenoj prilici za gol. Ili recimo kada je Filip Zubčić pred par godina opsovao onog lika koji mu je pretrčao preko staze. Tko nije iskusio tu navalu adrenalina i fokusiranost na cilj teško može razumjeti reakciju prema onome tko te u tom času od njega odvoji. Ali nema zle krvi, to je sve u žaru igre, a ne nekakvo dugoročno zamjeranje” napisao je Sučević Međeral.

Autor:Dnevno.hr / F.Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.