Foto: Goran Jakuš

‘BIO SAM RAZOČARAN’ Dance zvijezda Senna M oglasio se nakon ispadanja iz showa ‘Masked singer’: ‘Osjetio sam suze u očima’

Autor: Dnevno.hr/T. P.

RTL-ov show ‘Maksed singer’, koji je premijerno prikazan u subotu, prvi je napustio Senna M, inače velika dance zvijezda devedesetih. Nakon što je sabrao svoje dojmove, Senad Galijašević otkrio je kako se osjeća sada kada je za njega natjecanje u showu završeno.

‘U prvi trenutak sam bio razočaran, ali kad sam vidio reakciju publike poslije skidanja maske, onda sam shvatio da sam pobjednik. Ispao sam prvi zato što publika ne ocjenjuje ni pjevanje ni kretnje nego simpatičnost maske, ali na to nisam mogao utjecati’, izjavio je za RTL.

Senna M nastupao je u kostimu Balthazara za kojeg je izjavio da mu je potaknuo klaustrofobiju.

‘Ispod maske je grozno! Imate glavu od 20 kg i malu rupicu za zrak. Nemam klaustrofobiju, ali sam je dobio u masci pa sam više žmirio nego gledao’, izjavio je.

Foto: Goran Jakuš

Bosanskohercegovački pjevač nije nastupao pred publikom preko dva desetljeća, a otkrio je da se za RTL-ov show pripremao mjesec dana.

‘Kad sam vidio reakciju publike poslije skidanja maske, prvi put nakon 20 godina osjetio sam taj divni kontakt i suze u očima i to nikad neću zaboraviti! Svi su stajali i pljeskali i tražili da pjevam na bis, što je najveći kompliment što može dobiti netko tko skine masku, jer se može dogoditi nekom izvođaču da, kad skine masku, da publika bude razočarana jer nije onaj što su oni priželjkivali’, zaključio je.

Senna M poznat je regionalnoj publici po hitovima ‘Beba’ i ‘Tuc tuc’ bez kojih je dobar tulum s ‘trash’ glazbom nezamisliv.




Autor:Dnevno.hr/T. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.