Foto: Instagram

‘BIO SAM ISKREN’ Jurica iz ‘Večere za 5’ otkrio zašto je napustio samostan: ‘Nisam mogao živjet nešto za što shvatiš da nije za tebe’

Autor: Dnevno.hr/T. P.

Jurica Hrbud ovotjedni je kandidat ‘Večere za 5 na selu’ a mnogima je zanimljiva informacija da je 26-godišnjak boravio u samostanu kojeg je nakon dvije godine napustio jer se nije slagao s pravilima.

‘U samostanu sam bio nešto više od dvije godine i to su mi bile predivne dvije godine koje ne bih mijenjao ni za što jer sam upoznao sebe i na neki način shvatio što želim u životu. Pitaš se mnoga pitanja pa sam se tako i ja pitao je li život u samostanu za mene.

Po karakteru sam osoba koja ide glavom kroz zid pa sam odlučio probati. Bio sam, vidio sam, ali kako sam rekao – nisam mogao živjet nešto za što shvatiš da nije za tebe’, izjavio je Jurica za 24sata pa je dodao:

‘Kako sam već rekao, bilo mi je jako lijepo u samostanu. Pravila su tu da ih se držiš jer te vode do istinskog življenja poziva u samostanu. Svatko prekrši pokoje pravilo u životu i to nije ništa čudno. Ali jednostavno sam vidio da to nije život koji bih mogao živjeti. Bio sam iskren prema sebi i shvatio da se više ne pronalazim u tome i da tu završava moj život u samostanu’, ispričao je.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Jurica Hrbud (@juricahrbud)




Jurica je trenutno zaposlen kao taksist, a u samostanu ga je posebno radovalo aranžiranje cvijeća te se time nastavio baviti u slobodno vrijeme.

‘Samostan mi je bio predivno iskustvo u kojem sam upoznao sebe i svoje talente, između kojih je i aranžiranje. Meni je općenito to bilo jako sretno razdoblje života koje mi je, kako sada gledam, trebalo baš u tom trenu života’, izjavio je Hrbud.




Autor:Dnevno.hr/T. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.