Instagram

Bio je jedan od najpoželjnijih muškaraca, a sada od Toma Cruisea žene bježe glavom bez obzira! Evo zašto!

Autor: Iva Hanzen

Iako je uvijek slovio za jednog od najzgodnijih muškaraca u Hollywoodu, Tom Cruise je još uvijek slobodan i to sam godina nakon razvoda od Katie Holmes. Prema tabloidu Woman’s Day, Cruiseu je teško pronaći ljubav zbog scijentologije. Izvor za tabloid tvrdi da Cruiseovo aktivno sudjelovanje u ovoj religiji ograničava njegove mogućnosti za pronalazak mladenke. Uostalom, većina se žena boji pridružiti  scijentologiji, što bi morale učiniti u slučaju da prohodaju s Tomom, a kamoli da se udaju za njega. Isti izvor također tvrdi da čak i ako je Cruise nekoga zainteresirao u ovih osam godina, ta žena je sigurno vrlo brzo pobjegala glavom bez obzira zbog očekivanja da će morati postati visoko rangirana scijentologinja ako se vjenča za glumca.

No, unatoč izazovima u pronalaženju ljubavi, Cruise ne planira napustiti svoju vjeru. Štoviše, izvor za spomenuti tabloid tvrdi da bi Tom  u bilo kojem trenutku prije odabrao scijentologiju, nego pronašao ženu s kojom bi mogao provesti ostatak života.




Što se tiče njegove bivše supruge Katie Holmes, glumica je odavno preboljela Cruisea, iako se uvijek govorilo da je ona više opčinjena Tomom, nego on njom. Nakon razvoda, Katie je brzo prohodala  s glumcem i pjevačem Jamiejem Foxxom i s njim je bila godinama, premda je par svoju vezu svih šest godina držao u tajnosti. Unatoč tome što se puno pisalo da je Katie jako patila za Foxxom jer ju je kroz cijelu vezu nemilice varao, Katie nije trebalo puno vremena niti da preboli Foxxa. Sada se zabavlja s osam godina mlađim chefom Emilijom Vitolom i to se već mjesecima ne srami pokazati.

 

View this post on Instagram

 




And the most belated biggest thank you to these brilliants @ryanhastings @missjobaker @halleybrisker for making it all what it was @labiennale

A post shared by Vanessa Kirby (@vanessa__kirby) on

U međuvremenu su Cruisea povezivali s Vanessom Kirby, engleskom glumicom koja je za ulogu princeze Margaret, u Netflixovoj povijesnoj dramskoj seriji ‘The Crown’, osvojila televizijsku nagradu Britanske akademije za najbolju sporednu glumicu i Hayley Atwell, Cruiseovom kolegicom iz filma ‘Nemoguća misija 7’, koji se još uvijek snima, a u kinima bi trebao biti 23. veljače iduće godine. Izvor za tabloid New Idea rekao  je da Cruise koketirao s ove dvije zvijezde te da je Hayley, koja je relativno nova u filmskoj industriji, oduševljena činjenicom da se netko kao Cruise, koji je u Hollywoodu glavno ime već desetljećima, zainteresirao za nju.

Međutim, Cruise nije javno iskazao svoje osjećaje prema Hayley, a još je 2014. godine izjavio da mu spojevi nisu prioritet. Uostalom, već je tri puta bio oženjen. Podsjetimo, glumac se prvi put vjenčao s glumicom Mimi Rogers 1987., a razdvojili su se 1990. Zanimljivo je da je Rogers upravo bila ta koja ga je uvela u scijentologiju. Ubrzo nakon toga, Cruise se vjenčao s Nicole Kidman, no 2001. je naglo zatražio razvod od Kidman, što je ona jedva preboljela. Cruise je tada bio romantično povezan sa svojom kolegicom iz filma ‘Nebo boje vanilije’, Penelope Cruz. Međutim, razdvojili su se 2004. Ubrzo nakon toga, Cruise i Holmes počeli su izlaziti. 2006. su se vjenčali, ali razveli su se 2012.

Iz svega se da zaključiti da je Cruise ima koliko toliko dinamičan ljubavni život na početku svog prakticiranja scijentologinje, no izgleda da što se više penje na hijerarhijskoj ljestvici, scijentolozi više očekuju od njega pa tako i da se odrekne ljubavnog života. No, ako je to Tomov izbor, tko smo mi da sudimo.

Autor:Iva Hanzen
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.