Foto: Dnevnik.hr

Bilman ju je spasio zlatnim gumbom, Maja u nevjerici: ‘Ti si totalno poludio’

Autor: Dnevno.hr/T.Š.

U najnovijoj epizodi showa ‘Supertalent‘ nastupila je Paula Jeličić iz Splita žiriju se predstavila pričom o početku bavljenja plesom i problemima s poremećajem u prehrani.

”Bavim se plesom već nekih desetak godina. Ja sam zapravo balet počela plesati jako kasno – s 15 godina. Započela sam  s HNK u Splitu. Na početku su mi pedagozi govorili – samo moraš zdravo jesti da bi imala više energije, i to se stvarno očituje i u tijelu kad kreneš zdravije jesti, onda kreneš i malo gubiti kile. I kako me to krenulo, onda sam ja išla malo još u veće ekstreme i sve više i više sam bila zaluđena tom prehranom, mislila sam da je normalno na takav način se odnositi prema svom tijelu, ako si u baletu, ako si u plesu”, započela je svoju potresnu priču Paula.


 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli 👻 supertalenthr (@supertalenthr)

Na 173 cm imala samo 40 kilograma

”Išlo je do toga da sam na moju visinu od 173 cm imala samo 40 kilograma, dvije godine nisam imala menstruaciju. U jedno momentu su mi pedagozi rekli da neću više moći dolaziti u studio ako izgubim još koju kilu. Onda sam znala da sam napravila nešto loše za sebe. Meni su trebale možda neke dvije godine da samu sebe izvučem iz toga i mislim da je najviše pomoglo to što sam se odselila u drugu državu”, ispričala je i otkrila kako su stvari krenule ići na bolje.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 
Objavu dijeli 👻 supertalenthr (@supertalenthr)

Odlazak u London

”Otišla sam u London na akademiju. A kad sam došla tamo, skužila sam da nisu svi tako minijaturni, to su plesači i viši i deblji i manji, ima svakakvih. Kad vide talent, nitko više ne gleda koliko ti kila imaš”, rekla je i pojasnila kako bi voljela kroz Supertalent ljudima pokazati da oni mogu puno više od toga što jesu.

“Kaj gledamo?”

”Takozvana upgradeana verzija brazilske depilacije”, komentirala je Martina njezin nastup tijekom izvedbe kada je koristila vatru za efekt.

Foto: Dnevnik.hr

”Ali ja ne kužim kaj gledamo” nadovezala se Maja dok je Paula izvodila show s vatrom.
 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli 👻 supertalenthr (@supertalenthr)

”A nekakav show, dinner show u 4 ujutro”, komentirala je Martina.

”Meni se najviše svidjelo kako si ti zapravo tu vatru održala na životu makar si ju u nekim trenucima skroz ugasila”, bio je Fabijanov komentar nakon Pauline izvedbe.

Ne, ne, ne i zlatni gumb

”Makar se ovakve stvari rade po malo otmjenijim mjestima, finim pubovima, pogotovo u nekoj svjetskoj priči, putujući po finijim klubovima, večerama, svjetskim lokalima, ne mogu reći da sam vidjela nešto što nisam vidjela. Ovo što ti radiš, radiš jako lijepo, zaista divno izvodiš svoju točku, imaš divno tijelo, ali ovo s vatrom mi je toliko dosadno, baš sam se toga nagledala. Ti možeš biti zadovoljna u svakom slučaju”, istaknula je Maja.

”Negdje na tragu svega dosad realno. Broj je bio atraktivan, snažan, međutim, na mene nije ostavio dojam izuzev vatre, ne mogu reći ni da mi se svidjelo ni da mi se nije svidjelo”, komentirala je Martina.

”Meni je bilo zanimljivo i simpatično”, rekao je Davor, a onda je krenulo glasanje. Maja, Martina i Fabijan dali su – Ne, a onda je Davor učinio neočekivani potez – stisnuo zlatni gumb.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli 👻 supertalenthr (@supertalenthr)

”Pa on nije normalan”, komentirala je začuđena Martina, a Maja je dodala: ”Ti si totalno poludio. Ja mislim Davore da si ti upravo nadogradio sve svoje zlatne gumbove u svojim sezonama”.

Autor:Dnevno.hr/T.Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.