Foto: Guliver

BILA UZ NJEGA UNATOČ SEK*UALNOM SKANDALU! Princ Andrew oprostio se od kraljice Elizabete pismom: ‘Mama, zauvijek ću cijeniti tvoju ljubav prema meni’

Autor: Dnevno.hr/T. P.

Princ Andrew, drugi sin pokojne kraljice Elizabete II., napisao je pismo za svoju voljenu majku u kojem joj je zahvalio što je bila uz njega unatoč pedofilskom skandalu.

62-godišnji vojvoda od Yorka kraljicu je u pismu se Elizabeti obratio kao ‘majci nacije’, ali i svojoj ‘majci’.

‘Mama, zauvijek ću cijeniti tvoju ljubav prema meni, tvoje suosjećanje, tvoju brigu i povjerenje, tvoje beskrajno znanje i mudrost bez ograničenja i zadrške’, napisao je Andrew.

Foto: Guliver

Princ Andrew uvijek je bio na glasu kao kraljičin miljenik, no nakon optužbi da je seksualno zlostavljao sedamnaestogodišnju Virginiju Giuffre – lišen je vojnih titula.

‘Najveća drama je bila s princom Andrewom. Ako je kraljica zbog nečega bila pod stresom, to je bilo zbog njega. To je bila prava kriza’, izjavila je za Fox Shannon Felton Spencer, stručnjakinja za kraljevsku obitelj i odnose s javnošću.

Suđenje, koje je trebalo početi krajem ove godine, izbjegnuto je zbog izvansudske nagodbe Andrewa i Virginie.

U sudskim dokumentima napisano je kako ‘princ Andrew nikada nije namjeravao ocrniti Giuffre u javnosti i da prihvaća da je ona patila i kao žrtva zlostavljanja i kao žrtva nepravedne javne kritike’.




Autor:Dnevno.hr/T. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.