Photo: Dalibor Urukalovic/PIXSELL

Bila je šokirana njegovim uhićenjem, a ovako je Ksenija Urličić o zetu Kazi govorila kad je postao ravnatelj HRT-a

Autor: Dnevno

“On je obiteljski čovjek koji jako skromno živi i tako se ponaša… Sve je ovo nekakva zabuna jer je on toliko oprezan da ni njoj nikada nije htio učiniti neku uslugu da ne bi kompromitirao svoju poziciju”, izjavila je šokirana, umirovljena televizijska legenda Ksenija Urličić, poznata kao Čelična lady HTV-a, nakon saznanja o uhićenju Kazimira Bačića, njenog zeta.

Podsjetimo, zbog sumnje u korupciju ravnatelj HRT-a Kazimir Bačić uhićen je ove srijede u velikoj akciji policije u kojoj je u Zagrebu privedeno i nekoliko poznatih osoba. Uhićenja su se nastavila i danas. Njegovo sumnjivo poslovanje nije povezano s poslovanjem HRT-a već je navodno u pitanju odnos s vlasnikom bivše tvornice TEŽ Milanom Lončarićem, koji je također priveden, te njegovim građevinskim projektom Vrtovi svjetla koji se nalazi na lokaciji bivše tvornice.

Ksenijinu stariju kći Katarinu, Kazimir je oženio u vrijeme studentskih dana. Ona je s 18 godina ostala trudna, a njemu je bilo tek 19. Zbog toga su Kseniju Urličić za HTV-u često oslovljavali kao ‘gospodična baka‘ jer je prvu unuku dobila u dobi od samo 41.godinu, piše Gloria.hr.

O zetu sve najbolje

Slavna punica progovorila je i o svom zetu prije četiri godine kad je imenovan ravnateljem, a tad je, kao i danas, imala samo riječi hvale za njega.

“O svom zetu mogu kazati samo sve najbolje. No, ne bih željela previše govoriti o njemu, da netko ne bi nešto krivo shvatio. Ipak, ako već inzistirate, mogu kazati kako smatram da je njegovo imenovanje jako dobra vijest za HRT jer je Kazo iznimno vrijedan, pošten i dobar čovjek, a nakon tridesetak godina rada na televiziji mislim da se s punim pravom može kazati kako je on i dijete HRT-a”, rekla je Ksenija Urličić.

Kazimir i Katarina imaju četvero djece. Nakon rođenja prve kćeri, Katarina se posvetila obitelji, dok je Kazimir nastavio studirati te je diplomirao na Elektrotehničkom fakultetu u Zagrebu. Mnogi su njegov dolazak na mjesto ravnatelja HRT-a pripisali političkim vezama. Naime, Ksenijin brat Žarko Domljan, prvi je predsjednik Hrvatskog sabora i bliski Tuđmanov suradnik.




Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.