Foto: Instagram

BIJELE ČARAPE I VRUĆE HLAČICE! Žanamari je izolaciju provela vježbajući u izazovnoj kombinaciji: ‘E ovo je fitnes’

Autor: Š. P.

Ni Žanamari Perčić nije uspjela pobjeći koronavirusu, a vrijeme izolacije iskoristila je za snimanje, vježbanje i plesanje u sportskom grudnjaku, vrućim hlačicama i bijelim čarapama.

“Ovo sam ja pozitivna na koronavirus. Pauza je nikad”, napisala je u opisu izazovnog videa te poručila da nema nikakve simptome.

“E ovo je fitnes”, “prelijepo”, “Isuse” i “odličan trening” samo su neki od komentara na njezino zavodljivo izvijanje uz pjesmu “Jalebi Baby”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Žanamari (@zanamari)




U posljednjih nekoliko mjeseci, Žanamari je pomalo zapostavila pjevačku karijeru započetu 2004. godine pobjedom na “Hrvatskom Idolu”. Nakon nekoliko spotova koje je snimila u vlastitoj produkciji zajedno sa suprugom, a onda i pandemije koja je pokosila glazbenike, odlučila se posvetiti zaradi na društvenim mrežama pa svoje 173 tisuće pratitelja na dnevnoj bazi časti vrućim fotografijama.

 

View this post on Instagram

 




A post shared by Žanamari (@zanamari)

Autor:Š. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.