facebook

Bez trunke srama kupila 6000 vrećica kvasca : ‘Dabogda kvasac ručala cijelu godinu!’

Autor: Dnevno

I dok se cijeli svijet bori protiv koronavirusa, pa se time razvija i strah od nestašice određenih proizvoda i u Hrvatskoj, vlasti i osviješteni građani smiruju paniku pozivajući svoje sugrađane da prilikom obavljanja kupovine budu racionalni i solidarni.

Ipak, do određenog broja građana, za koje se nadamo da su još uvijek u velikoj manjini sve molbe i silna upozorenja nikako ne dopiru.

Naime, na Facebooku je podijeljenja fotografija žene iz Zagreba koja u kolicima vozi tisuće paketića kvasca, navodno njih 6000.

Sugrađanka koja je svjedočila ovim scenama te podijelila fotigrafiju uz istu je napisala: “Tko je tu lud!!!!! Jutros žena bez trunke srama kupila 6000 vrećica kvasca!!!!! U Plodinama u Zapruđu….. suprug ju pitao da kako ju nije sram…. žena hladno da kaj koga briga!!!”, a njena objava pokrenula je lavinu negativnih komentara.

‘Dabogda ručala kvasac cijelu godinu, bezobrazluk, ovo se treba kažnjavati, nisam za osvetu,ali pamtite ju,mozda zatreba pomoć’, samo su neki od brojnih negativnih komenara, a mnogi su prozvali i samu trgovinu i trgovce koji nisu odmah reagirali.

Tko je po vama trebao reagirati, oduzeti ga gospođi te vratiti na mjesto kako bi ostali građani mogli uzeti bar paketić?




Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.