Instagram

BEŠLAGIĆ OTKRIO ZAŠTO RADI U HRVATSKOJ, A NE BOSNI I HERCEGOVINI: Nije ograničenje rada izdaja!

Autor: Dnevno.hr

Enis Bešlagić poznati je 46-godišnji glumac koji je rodom iz Bosne i Hercegovine.

Gledateljima je dobro poznat po ulogama i brojnim humorističnim serijama.

Neki dan na Instagramu je podijelio fotografiju iz Tešnja, a u brojnim komentarima našlo se i onih koji su ga pitali kako to da radi u Hrvatskoj, a ne BiH.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Enis Bešlagić🎭🎬 (@beslagicenis_jedini_pravi)




“Radim u Hrvatskoj jer me u Bosni ne zovu baš, kao i mnogi gastarbajteri po svijetu što rade. Zato svaki dinar pošteno zaradim i ne kradem kao neki veliki domoljubi. Domovina je jedna, a to ne znači ako snimaš van nje da ne pripadaš istoj. Po tome bi sportaši trebali igrati samo za BiH klubove. Ali mene baš i nešto ne zovu u reprezentaciju BiH kad se dijele uloge, a i ne treba. Tamo gdje me poštuju sa svim onim što ja jesam, onda dajem i ja ljubav i svoju zahvalnost. Puno šire gledam na to i nikada nisam želio biti niti kantonalni niti federalni glumac. Onaj koji krade svoju domovinu je izdajica, a ne onaj koji poštenim radom pokazuje ljubav”, napisao je Bešlagić.

Foto: Enis Bešlagić / Instagram

Nakon što se rasprava rasplamsala, istaknuo je da se ne smatra izdajicom domovine.

“Ako čovjek nema posla u svojoj državi i radi negdje drugdje, jel to izdaja domovina? Nije ograničenje rada izdaja, ako trgovci svoje proizvode plasiraju na razna tržišta, to ne znači da je super da samo prodaju u BiH. Ako glumci glume u regiji to je dobro i to je na ponos. Jer i kad Džeko igra za Inter, a ne za Želju, ne znači da nije patriot, vjerujem ja prijatelju u tvoju dobronamjernost, ali ovo inače pišem da znaš da ovdje mnogi ne mogu naći posao zbog lopovluka i korupcije pa odlaze vani raditi. Jer se ne gleda kvaliteta nego politička podobnost i rodbinske veze. A nadam se da sam o tome ja dao i svoj jasan stav i platio dobru cijenu pa me zato u BiH i izbjegavaju. Ali ja tu živim i to je moja BiH, koliko i nečija druga. Ni više, a ni manje. Živ mi bio”, dodao je na kraju Enis Bešlagić.




Autor:Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.