Screenshot, izvor: Srbija.danas

BEOGRAD NA VODI: Primjećujete li neobičan detalj koji je zasmetao Srbima?

Autor: Dnevno

“Beograd na vodi” je urbani centar u Beogradu smješten na milijun kvadratnih metara, koji nudi prvoklasni stambeni i poslovni prostor. U sklopu projekta nalaze se hoteli svjetske klase, mjesta za kulturu, obrazovne institucije, moderni zdravstveni centri i širok spektar atrakcija i objekata za odmor i zabavu. Također, u prvi plan stavljene su pješačke i biciklističke zone. Pravo je to arhitektonsko čudo.

Ipak, u ovom je velebnom izdanju u srcu Srbije napravljen jedan veliki propust. Kako su primjetili njegovi stanovnici, u noći svjetli u obliku slova “U” pa se pitaju jesu li Beograd na vodi financirali Arapi ili Hrvati. “Dekorativno osvjetljenje ovih zgrada pravi je simbol ustaštva u srcu Srbije i Beograda”, zaključuju komšije te ne mogu preboljeti novi simbol glavnog grada koji ga je učinio prepoznatljivim u svijetu.

 

Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.