Bardem najelegatniji muškarac na svijetu

Autor: hina

'Bardem je utjelovljenje elegancije - nije čudno što je zapeo za oko Penelopi Cruz', piše britanski GQ ispod fotografije 41-godišnje španjolske filmske zvijezde u izdanju za veljaču.

Španjolski glumac Javier Bardem najbolje je odjeven muškarac na svijetu, ocijenio je žiri britanskog izdanja časopisa za muškarce GQ.

Drugo mjesto dijele indijski dizajner nakita Waris Ahluwalia i švedski glumac Alexander Skarsgard.

“Bardem je utjelovljenje elegancije – nije čudno što je zapeo za oko Penelopi Cruz”, piše britanski GQ ispod fotografije 41-godišnje španjolske filmske zvijezde u izdanju za veljaču.

Na popisu deset najbolje odjevenih muškaraca na četvrtom mjestu našla se bollywoodska zvijezda šah Rukh Kahn, na šestom je Zac Efron, na osmom Tom Brady, a na devetom George Clooney.

Titulu najlošije odjevenog muškarca ponio je glumac Mel Gibson, odmah iza njega je britanski modni dizajner Henry Holland, a primjer neukusnog odijevanja, prema stajalištu GQ-a daje i sin američkog glumca Willa Smitha Jaden te osnivač američkog maloprodajnog lanca odjeće American Apparel Dov Charney te frontman Guns N’Rosesa Axl Rose.

“Već je vrijeme da Rose ostavi odjeću na kiši u studenome”, stoji ispod pjevačeve fotografije uz jasnu aluziju na jednu od njegovih pjesama.




Autor:hina
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.