Foto: RTL, Instagram

BAHRA POSTALA TIKTOK ZVIJEZDA! Priča o ‘pjevačici Adeli’ i ‘voditeljici Operi’, ima stotine tisuća pregleda!

Autor: Š. P.

Publika ju je zavoljela u showu “Ljubav je na selu”, ali ona nema namjeru živjeti na staroj slavi – Bahra Zahirović se, naime, ozbiljno ‘bacila’ na društvene mreže, a za svoj TikTok profil angažirala je i stručnjaka.

“Jedan jako poznati Youtuber je moj veliki fan, voli moje smiješne izjave i iskrene teme i priče. Poželio me upoznati i kad smo se našli, predložio mi je da otvorim TikTok i obećao da će mi pomagati u tome”, ispričala je Bahra za RTL.hr.

“Ja dajem ideje i osmislim priče i teme, a on mi pomogne sa snimanjem, montažom i sređivanjem da to bude na jednoj kvalitetnoj razini. Želim nastaviti to snimati i napredovati”, ponosno će Bahra.

@bybahra##pitajbahru ##bahra ##ljubavjenaselu♬ original sound – byBAHRA

“Kad mogu drugi, zašto ne bih i ja koja sam poznata kao jedan hit i zvijezda! Mislim da sam to i zaslužila”, zaključuje.

@bybahrafin je sushi♬ original sound – byBAHRA

“Da je Adela dala intervju voditeljici Operi Vinfri. Sad svi o tome raspravljaju, toliko kao da je lijek za, melen rane našla”, kaže Bahra u jednom od svojih TikTok videa u kojima komentira društvene aktualnosti.




@bybahra##adele ##bahra ##oprah ##zadruga5 ##miljanakulic ##ljubavjenaselu♬ original sound – byBAHRA

Pročitaj i ovo: ‘PET FRAJERA TJEDNO’ Neuništiva Bahra opet traži ljubav pred kamerama: ‘Netko se, malo za promjenu, bori za moje srce’

Foto: RTL




Autor:Š. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.