Avu Karabatić zavodio profesor

Autor: dnevno.hr

Nije mi se svidjelo kad mi je profesor Nižić rekao: 'Volite li lizati? On je bolesni manijak i pedofil' - kaže zadarska studentica.

Profesor Živko Nižić bolesni je manijak i pedofil koji je bio opsjednut mnome od lipnja kad sam mu prvi put izašla na ispit. Tada sam polagala talijansku književnost i dobila izvrstan, a on me hvalio kao jednu od najperspektivnijih studentica. Tada mi je rekao i da sam naljepša studentica, ali ja to nisam doživljavala kao osobito maltretiranje. Do mog broja mobitela došao je preko kazališne grupe na Odjelu, u čijem radu sudjelujem, pa me nazvao i pitao možemo li razgovarati oko toga i vidjeti se na kavi. Nije mi se svidjelo kad je rekao: ‘Volite li lizati? Zovem Vas na kavu i sladoled.’ Slao mi je poruke, ali u početku su one bile sasvim pristojne – ‘Ljubim ruke’, ‘Hoćete li na ručak’ i slično. Sve se promijenilo kad sam nakon brojnih poziva jednom, usred bijela dana i usred grada, pristala otići s njim na kavu – pojadala se novinarima 21-godišnja zadarska manekenka Ava Karabatić.

Ali, ne lezi vraže, pohotni profesor pojma nije imao da Ava ima korpulentnog dečka Špiru Miličića (24), koji je u ovoj priči prepoznao priliku za dobru zaradu. Ucjenu, bolje rečeno. Tako je poduzetni Špiro pozvao rečenog profesora talijanistike Sveučilišta u Zadru pozvao na muški razgovor, u četiri oka, te mu izložio ponudu koju nije mogao odbiti: za šutnju o seksualnom maltretiranju njegove djevojke prof. dr. Nižić dužan je platiti sedam tisuća eura. Kako je profesor bio uvjeren da nesretnu Avu Karabatić ipak nije zlostavljao u tako visokom iznosu, pokušaj ucjene prijavio je policiji. Tako nesretnom Špiri sada prijeti zatvor, dok njegovoj djevojci prijeti instant slava, jer ju je Red Carpet zbog svega odlučio promovirati u svoju novu zvijezdu. Projekt Gotovčevi davno je potrošen.

Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.