Waveskomunikacije

Automobili u vrijednosti od 10 milijuna eura vozit će ovog vikenda šodericom Svete Nedelje!

Autor: ZG/Dnevno.hr

Rally Show Santa Domenica je najveći i najposjećeniji rally show event u ovom dijelu Europe, u kojem podjednako uživaju vozači i posjetitelji zbog jednostavnog praćenja i uživanja u fenomenalnim vožnjama na idealnoj lokaciji. Svake godine je sve više gledatelja, a ove godine očekuje se preko 10.000 gostiju iz 10 europskih zemalja. Čak 107 posada, uz posebnih 25 ‘wild card’ pozivnica za vrhunska imena iz rally svijeta, jamstvo su atraktivnosti i dobre zabave.

Na danas održanoj konferenciji za medije gradonačelnik Svete Nedelje Dario Zurovec istaknuo je kako je izuzetno ponosan što se ideja o ovakvom sportskom događaju rodila upravo u Svetoj Nedjelji: “Rally Show Santa Domenica ne samo što je ispunio očekivanja, već ih je i premašio; ovo je jedno od najjačih sportskih natjecanja na ovim prostorima, a pogotovo u rally svijetu i uvijek će imati punu podršku Grada. Želim samo apelirati na sve posjetitelje i sudionike da se drže sigurnosnih protokola”.

“Za najveći dio nas rally je svakako kraljica autosportova, te zasigurno najteža, najzahtjevnija, najkompleksnija, ali ujedno i najopasnija disciplina autosporta. Stoga je nama koji sudjelujemo u organizaciji ovog velikog projekta sigurnost svih sudionika zadatak od najvećeg prioriteta. Koncepcija natjecanja je slična kao i prošle godine, s malim izmjenama: ove godine imamo kružni brzinac i atraktivnu poziciju za doskok”, objasnio je Daut Damarija, direktor Rally Showa Santa Domenica.

“Vrhunski vozači, vrhunski timovi dolaze na Rally Show Santa Domenica, ali i ostali prijavljeni vozači su uvijek dobrodošli – svi koji su se prijavili na vrijeme i odradili potrebne zadatke. Ove godine imamo pravi show: od vrhunskih automobila – preko 15 automobila koji svaki vrijedi više od 200.000 eura do automobila manjih klasa, pa čak i trabant i peglicu i jednu trokolicu! Osim vrhunskih rally vozača sudjeluju i vozači koji inače ne sudjeluju na rally natjecanjima, ali ovdje im je to omogućeno! Uvjeravam vas da će ovogodišnji show biti najspektakularniji do sada!”, najavio je Daniel Vojvodić, predsjednik Organizacijskog odbora RSSD-a.

“Rally Show Santa Domenica je najjači i najposjećeniji događaj u Svetoj Nedelji. Kao i svake godine organizacijom ovog eventa svi smještajni kapaciteti u gradu su popunjeni”, pohvalio se Ivan Prgomet, predstavnik Turističke zajednice grada Svete Nedelje.

Autor:ZG/Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.