Foto: Goran Mehkek / CROPIX

Astrologinja opisala Tarika Filipovića i upozorila ga na neke stvari

Autor: Dnevno/Dr. K.

Astrologinja Anđelka Subašić za Večernji list opisala je Tarika Filipovića i poprilično ga nahvalila.
Ne može ga ne primijetiti: ne samo zato što je visok i zgodan nego i zato što zrači energijom “pogledaj me-tu sam, primijeti me”. Uvijek za akciju, za nešto novo, ne čeka da se stvari dogode same po sebi. Najčešće koristi zamjenicu “ja” iako se zna prilagoditi okruženju i situaciji u kojoj se nalazi.

Optimizam je uvijek prisutan, ali i sumnjičavost zbog koje se uvijek zapita “koji je motiv”. Kada zauzme stav i definira svoju ideju, tada to nastoji gotovo opsesivno ostvariti, lukavo i šarmantno – koristeći se svojom sposobnošću uvjeravanja. Odličan je prijatelj i prijateljstvo mu jako puno znači. Tu vrstu ljubavi daje i gledateljima. Zato je uvijek popularan i omiljen u javnosti bez obzira na vrstu posla koji obavlja: kazalište, film, TV voditelj. Ima izuzetnog smisla za biznis, a poglavito za ulaganja i posao s luksuznim objektima koji se izdvajaju posebnošću. Voli materijalnu udobnost i kvalitetu života. Ne pati od toga da bude “muškarčina”, a njegov smisao za humor pomaže mu da ublaži određene komunikacijske nespretnosti. On može toliko pričati da nitko s njime ne bi izdržao govorni maraton. Kvizovi su zato Tariku odličan oblik verbalne suzdržanosti i verbalne “meditacije”.
Tarik je rođen pod sretnom zvijezdom i može se radovati dugom i sadržajnom životu. Emotivan je i privržen onima koje voli i koje ubraja u “svoje”. Iako voli oba roditelja, mama ipak zauzima prvo mjesto i daje potpuni osjećaj mira i sigurnosti. Jasno je već svima da njegova partnerica mora biti lijepa, pametna, nenametljivo prisutna i potpuno privržena Tariku. Tada će za nju učiniti sve, omogućiti joj udobnost i sigurnost i brinuti se da svaki segment njihova života bude uspješan. Kada je ljutit ili nametljiv, dovoljno ga je upozoriti na pravednost i tada će se on korigirati. Uran Tariku svojim djelovanjem donosi neočekivane i neplanirane promjene u poslu, u emocionalnom životu i na materijalnom planu. To su iskušenja koja dođu “kao grom iz vedra neba”’.

Pozitivna su nakon što naprave “potres” i daju mogućnost za novi i uzbudljivi početak, ali nije lako odoljeti iskušenjima u “krizi srednjih godina” – pogotovu ljubavnim iskušenjima. Saturn Tarika sada upozorava na potrebu uvođenja prehrambenih i drugih zdravih životnih navika kao i na mogućnosti prijeloma i infekcija kao posljedica fizičkih napora. Pluton u području karijere upozorava Tariku na malo prevelika žrtvovanja zbog iznimno visoko postavljenih ciljeva ili “nemoralne” poslovne ponude.

Autor:Dnevno/Dr. K.
loading...
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.