AROMATIČNA PILETINA SA ŽARA: Kušajte zanimljivo jelo u umaku od meda i senfa, nećete požaliti!

Autor: Dnevno.hr/ T.Š.

Piletina sa žara u umaku od meda i senfa idealan je vikend ručak kada imate želju za neobičnim spojem okusa i mirisa. Ovo jednostavno jelo dostojno je i večere s dragim gostima!

Sastojci:

4 pileća zabatka bez kože
2 žlice maslinova ulja
2 žlice senfa
2 žlice meda
sol i papar


Priprema:

Zagrijte grill-tavu ili roštilj. U zdjeli pomiješajte maslinovo ulje, senf i med. Dodajte sol i papar po ukusu. Zabatke posolite i popaprite. Stavite ih na grill-tavu i pecite oko 6 minuta sa svake strane. Prije posluživanja prelijte umakom od meda i senfa.

Autor:Dnevno.hr/ T.Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.