
Čokoladni mousse: Fantastičan desert od pet sastojaka
Piletina sa žara u umaku od meda i senfa idealan je vikend ručak kada imate želju za neobičnim spojem okusa i mirisa. Ovo jednostavno jelo dostojno je i večere s dragim gostima!
Sastojci:
4 pileća zabatka bez kože
2 žlice maslinova ulja
2 žlice senfa
2 žlice meda
sol i papar
Priprema:
Zagrijte grill-tavu ili roštilj. U zdjeli pomiješajte maslinovo ulje, senf i med. Dodajte sol i papar po ukusu. Zabatke posolite i popaprite. Stavite ih na grill-tavu i pecite oko 6 minuta sa svake strane. Prije posluživanja prelijte umakom od meda i senfa.
Čokoladni mousse: Fantastičan desert od pet sastojaka
Ukusna piletina s rižom u neobičnom, osvježavajućem umaku
Naučite kako se priprema savršeni bešamel: Koristite ga za razna jela
Ovako pripremite savršeno pečen i sočan biftek s krumpirom i povrćem