Foto: HRT screenshot

Arhitekt iz Zagreba pobijedio četvero lovaca u Superpotjeri, kući otišao s pozamašnom cifrom

Autor: I.D.

Jedini u novom izdanju Superpotjere koji je uspio nadigrati četvero lovaca s 15 sekundi prednosti i osvojiti 10.000 eura je Ante Spahija. Ostalih troje natjecatelja Morena Mališ, Josip Paškov i Ante Malekin nisu uspjeli u nadmetanju protiv izvrsnog tima lovaca.

Nadmašio lovce

Ante je rekao kako voli odigrati poneki dobar kviz, sastaviti dobar kviz, a sa nekoliko prijatelja, duži niz godina sastavlja glazbeni kviz koji ima svoju malu, ali vjernu publiku.


Foto: HRT screenshot

Osim putovanja, osvojeni novčani iznos dobro bi mu došao za uređenje stana, a našlo bi se još toga na što bi potrošio novac.
U prvom krugu točnim odgovorom na tri pitanja osvojio je 1500 eura. Ante se u brzopoteznoj igri odlučio suočiti sa četvero lovaca: Krešimirom Sučevićem MeđeralomMoranom Zibar, Mladenom Vukorepom i Deanom Kotigom koji su ponudili iznos od 10.000 eura i zatražili 50 sekundi na svom satu.

Zadranina u ‘Superpotjeri’ dočekalo čudno pitanje o rodovima: Znate li vi odgovor?

Ante nije znao odgovor na dva pitanja –  na području koje je današnje države u 3. stoljeću rođen sveti Nikola, odgovorio je Španjolska, a radi se o Turskoj, te u kojoj se državi odvija sapunica Srca divljegaPantanala, mislio je da je riječ o Meksiku, a točan je odgovor Brazil.

Foto: HRT screenshot

Lovci su netočno odgovorili također na dva pitanja. Dean nije znao da je na grčkom otoku Samotraka pronađena skulptura koja krasi Dalijeve stube u Louvreu, a Krešo da Italija posjeduje 1% Istre, odgovorio je da je riječ o Sloveniji.
Natjecatelj je osvojio iznos od 10.000 eura s 15 sekundi prednosti pred lovcima.

Maja Šuput i Davor Bilman se posvađali pred kamerama: ‘Što sad ti hoćeš?’
“Ante čestitam, dobra procjena i malo sreće što smo se spetljali, i zapravo puno znanja te dobra i mirna igra!”, rekao mu je Dean.

Autor:I.D.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.