Foto: Jakov Prkic / CROPIX

‘APELIRAM, IZBRIŠITE IZ SVIH RADIJSKIH FOLDERA!’ Kći Miše Kovača ovu pjesmu ne može čuti: ‘Ja sam očajna, a on piva ko da kopa lavu’

Autor: Dnevno.hr/ T. Š.

“Na početku karijere imala sam tremu pjevati ispred ćaće. Imala sam tremu pjevati čak  i ispred same sebe”, prisjetila se svojih početaka Ivana Kovač u emisiji ‘Dalibor Petko Show’. Kaže da joj je duet s Mišom i kasnije suradnja s grupom Magazin potpuno promijenila život. “Rekla sam sebi moraš, sad ili nikad i tako sam malo pomalo uspjela pobijediti tremu”, rekla je.

Prva pjesma nije nešto čime se ponosi. Naime, Ivanin početak dogodio se u duetu ‘Nema mi do tebe nikoga’, koji je snimila s ocem Mišom. “Pisma je super, ali ja sam u njoj očajna. Osim što mi je to bila prva pjesma, pjevala sam i Mišinu lagu. A znamo koliko Mišo nisko pjeva, dolje je ko da kopa lavu. Apeliram na radijske urednike da ju izbrišu iz svih foldera. Trebala bi tu pjesmu snimiti ponovno, jer je pjesma odlična”, izjavila je pjevačica.

Foto: Dalibor Petko Show

Kaže da kćerkica Elena za sad ne pokazuje interes za pjevanjem. “Voli plesati, a najviše voli biti u centru pažnje. Tu sigurno nije na mene, ali mogla bi biti na djeda”, rekla je.

Ivana je predstavila novu pjesmu Lom, koja je isprva pisana za Jolu. “Hvala Joli što je odustao, meni je pjesma vrh. Netipična za mene, ali kad sam ju čula znala sam da je moja”, izjavila je Ivana.

“Na taj sam duet čekala deset godina”

Pjesma će se naći na njezinom trećem albumu, koji je u pripremi i koji se očekuje do kraja godine. Također na ljeto sprema duet s Draženom Zečićem. “Na taj sam duet čekala deset godina, ali isplatilo se”, rekla je Ivana najavivši i buduću suradnju s Mariom Rothom iz Vigora, koji je bio Ivanin gost u emisiji, zajedno s Ivanom Lovrić iz Colonije, producentom Antoniom Perinom, autoricom Marijom Mirković i urednicom Klaudijom Čular. Uz fotografiju i pletenje, Ivana je otkrila još jednu nepoznatu stranu sebe. “Želim naučiti svirati bubanj”, izjavila je Ivana Kovač.




Autor:Dnevno.hr/ T. Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.