Foto: RTL

ANTONIJA BLAĆE DOBILA NOVU EMISIJU: Suvoditelj joj je nekoć najpoznatiji hrvatski reper!

Autor: Š. P.

Američki show ‘The Price Is Right’ proslavio je nevjerojatnu pedesetu godinu emitiranja u SAD-u, a hrvatska inačica uskoro dolazi u program RTL-a.

Originalna verzija showa u SAD-u se prikazivala od 1956. do 1965. godine, a zatim se na male ekrane vraća 1972. te se diljem svijeta uspješno emitira do danas, uz brojne osvojene nagrade, milijune obožavatelja, ponosno noseći titulu najdugovječnijeg game showa u povijesti.

Hrvatska verzija zvat će se ‘Dođi, pogodi, osvoji’, a vodit će je Marin Ivanović i Antonija Blaće.

Foto: RTL

‘Ovom se showu stvarno jako veselim jer je to moj prvi TV angažman nakon deset godina. Odlično se osjećam jer sam sad ipak deset godina stariji i priželjkivao sam ponovno biti ispred kamere. Sretan sam što se produkcija sjetila mene jer nisam standardni voditelj pa tako od mene možete očekivati svašta, a naravno da ćete me čuti i kako repam’, izjavio je Marin Ivanović povodom početka snimanja.

‘S Antonijom se slažem savršeno. Imamo jednu specifičnu kemiju koja se odmah na prvu prepozna. Već smo na prvom snimanju uspjeli oživjeti ono što smo željeli da se dogodi. Atmosfera na setu je odlična, a plod svega toga će bit vidljiv i gledateljima’, najavljuje reper nekad poznat pod pseudonimom Stoka, a danas po nadimku Stole.

Pročitaj i ovo: ‘DOĐE MI DA SE KRSTIM!’ Reperi Stole i Hiljson snimili vjerski hip-hop spot, ovo se ne viđa svaki dan!

Foto: RTL

‘Jako se veselim što ću u ova tmurna vremena biti dio showa koji će uveseliti ljude darovima, a posebno mi je drago što studio dijelim s Marinom. Poseban je, šarmantan i jako karizmatičan. Obožavat ćete ga gledati! Slažemo se toliko dobro da se pitam kako to da se prije nismo spojili’, rekla je Antonija Blaće, prva ženska voditeljica u povijesti ove uspješne televizijske franšize.




‘Natjecatelji u ovom game showu imaju samo jedan zadatak – pogoditi pravu cijenu uobičajenih ili malo manje uobičajenih raznovrsnih artikala, od staklenke majoneze, brendirane torbice, kosilice ili pak automobila”, poručuju s RTL-a.

Autor:Š. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.