Instagram

Angelina Jolie nije uništila brak samo Bradu Pittu i Jennifer Aniston, već i ovom paru koji ne prestaje zanimati medije!

Autor: Iva Hanzen

Ljubavni život Johnnyja Deppa uvijek je bio zanimljiv javnosti, no nikad kao posljednjih mjeseci. Name, s prvom bivšom nevjenčanom suprugom, pjevačicom, glumicom i manekenkom Vanessom Paradis bio je čak 14 godina, konkretno od 1998. do 1912. godine. U ovom periodu dobili su dvoje djece, koje i danas zajednički odgajaju, a još uvijek i poslovno surađuju pa tako posjeduju pogon za proizvodnju vina u vlastitom vinogradu te se bave uzgojem organskog voća i povrća. Međutim, glumac ima i lošu stranu pa se tako kroz godine kroz medije povlačio zbog tučnjava, sukoba s policijom i korištenja raznih opijata.

 

View this post on Instagram

 

Happy birthday Vanessa? . . . . #johnnydepp #vanessaparadis #johnnyvanessa #johnnydeppvanessaparadis #johnnydeppfanpage #deppheads #depp

A post shared by JohnnyDepp✨ (@johnnydepp_66) on

Ipak, njegov temperament najviše je došao do izražaja u braku s glumicom Amber Heard koju je upoznao pred kraj veze s Vanessom. Iako su brzo nakon upoznavanja počeli živjeti zajedno, ovo očito nije bio recept za sreću. Odmah po ulasku u ovaj odnos počele su svađe pa tako Amber danas tvrdi da joj je Johnny prijetio u više navrata kako će ju ubiti, dok još od razvoda 2016. ne krije da ju je glumac tukao. Depp doduše još uvijek poriče sve ove tvrdnje te tvrdi da je Amber njega zlostavljala te da je samo htjela izvući financijsku korist od njega.




U svakom slučaju, par se posljednjih mjeseci povlači po sudu, što s pozornošću prate svi svjetski mediji, a prema najnovijim informacijama, odnosno tvrdnjama tabloida New Idea, probleme s Amber i Deppom zakuhala je Angelina Jolie. Štoviše, New Idea ide toliko daleko da tvrdi da je upravo Angelina uništila njihov brak. Naime, Angelina je  Johnnyja, kao njegova dobra prijateljica, savjetovala da potpiše predbračni ugovor te da bude oprezan s Amber kada se Amber udavala za Deppa 2015. godine. K tome New Idea tvrdi da su Angelina i Depp na kraju završili u romantičnom odnosu i da je ta afera također prirodala propasti Deppovog braka s Heard.

 

View this post on Instagram

 

They are my two idols and I adore them so much?❤️love Johnny ❤️ love Angelina #love#them#to#infinity#and#beyond

A post shared by Depp Girl?? (@johnnydepp_angelinajolie) on

Dokaza za ovo nema, no zanimljivo je da se i 2017. pisalo kako su Angelina i Depp u vezi. Bilo kako bilo, čak i da Angelina nije pripomogla raspadu Deppovog braka s Heard, izgleda da su se glumci i bivši supružnici ionako sami dobrano potrudili da im brak propadne.

Evo zašto više nitko u Hollywoodu ne želi imati posla s Angelinom Jolie!

Slavni glumac otkrio kakva je Angelina Jolie zapravo! Posvetio joj snažne riječi koje će vas raznježiti, ali i napaliti!

Prekipjelo mu je! Toliko truda uzalud! Brad Pitt više ne želi vidjeti sina!

Šestero djece s Angelinom mu nije bilo dovoljno! Brad Pitt ima i dvoje izvanbračne djece!

Autor:Iva Hanzen
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.