Angelina Jolie će graditi luksuznu vilu od 4.000 m2 iznad Dubrovnika?

Autor: dnevno.hr

Navodno je slavna glumica izrazila želju za kupovinom zemljišta cca 4.000 metara kvadratnih gdje zbog zdravstvenih razloga svoje djece želi graditi luksuznu vilu s bazenima, tenis igralištima i dječjim igralištem.

Angelina Jolie digla je medijsku prašinu svojim nedavnim posjetom Sarajevu radi snimanja filma čija je radnja smještena na području bivše Jugoslavije. Iako su brojni hrvatski novinari i paparazzi očekivali da će zvijezda posjetiti i Brijune, te su je danima tamo i čekali, to se ipak nije dogodilo. Angelina je ostala u BiH, gdje se sastala s članom predsjedništva BiH Željkom Komšićem, ali navodno to nije bio njezin jedini sastanak u Sarajevu. Priča se, naime, da je Jolie ‘bacila oko’ na zemljišnu parcelu na bosansko – hercegovačom teritoriju.

Prema glasinama koje se šire u Sarajevu, Komšić je Angelini ugovorio sastanak s jednim renomiranim investitorom koji na Ivanici iznad Dubrovnika, a na području BiH, gradi turističko naselje. Navodno je slavna glumica izrazila želju za kupovinom zemljišta cca 4.000 metara kvadratnih.

Budući da se taj prostor opisuje kao idealan spoj jadranskog morskog zraka sa visinskim brdskim zrakom, razumljivo je ako Jolie, zbog zdravstvenih razloga svoje djece, želi na tom mjestu graditi luksuznu vilu s bazenima, tenis igralištima i dječjim igralištem.

Podsjetimo, u posjet glavnom gradu BiH glumica je stigla u subotu sa svoje dvoje djece i deset tjelohranitelja, te je odlučila izbjeći gradsku vrevu i prespavati negdje izvan grada. Oko 18 sati istog dana glumica je napustila državu privatnim zrakoplovom, s kojim je i stigla u Bosnu i Hercegovinu.

Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.