Instagram

Andrea Andrassy opet se pohvalila majkom koja se fantastično drži! Ovaj put je pokazala u još boljem izdanju!

Autor: Iva Hanzen

I dok većina slavnih dama godišnje odmore provodi u muškom društvu, Andrea Andrassy zna da je majka ipak važnija figura u životu žene od bilo kojeg muškarca. Zato se influencerica odlučila na ljetovanje s majkom, čiju je fotografiju već objavila, nakon čega smo jednostavno morali zaključiti da se Andreina majka drži fantastično za svoje godine. No, nakon zadnjeg videa koji je Andrea snimila, a na kojem se njezina majka još bolje vidi, s još većom sigurnošću možemo ustvrditi da se Andreina majka stvarno fantastično drži.

“Jedina stvar koja je ovdje ljepša od ovog mora i od ovih biljaka i od zvuka ovih cvrčaka koji se čuju je lice moje mame kad joj daš mesni doručak. Dobar tek, mamica”, izjavila je Andrea pritom snimajući predivnu okolinu koja okružuje njihovu obiteljsku vikendicu na moru, dok je video završila šarmantnim licem svoje majke.

 

View this post on Instagram

 

Kavijar iz djetinjstva, kaže ? #samoprvisepamte #gavrilovic

A post shared by Andrea Andrassy (@andreaandrassy) on




Autor:Iva Hanzen
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.