Foto: Instagram

Anđa Marić crvenim je tepihom prošetala uz pomoć štake, pridržavao je njezin brat: ‘Nisam ja za inat prohodala’

Autor: Dnevno.hr/T. P.

Anđa Marić sudjelovala je na proslavi drugog rođendana podcasta Ane Radišić, a mnogi su primijetili da pjevačica, unatoč otežanom hodanju, ne krije osmijeh s lica te je svojom pozitivom oduševila sve prisutne.

Pjevačica je zablistala u ‘laganom’ pin-up stajlingu kojeg je činio dugački plavi kimono sa šarenim detaljima, traper hlače do iznad koljena te dekoltirani crni korzet.

Pred objektivima kamera, Anđa je pozirala sa svojim bratom, glazbenikom, Jerkom Marićem koji je cijelo vrijeme pridržavao ispod ruke.

Foto: Petra Ria

Naime, Anđa već godinama boluje od multiple skleroze, bolesti koja joj otežava kretanje, a u veljači ove godine otkrila nam je uzrok koji je doveo do navedenog zdravstvenog stanja.

‘To je bilo točno dvije godine nakon što je počela moja borba za skrbništvo i taj stres je odgovoran za kompletno razaranje mog zdravlja, pravi break down mog imuniteta zbog stresa i krivnje koju sam osjećala. Imala sam osjećaj da je cijeli svijet protiv mene, a kada su mi dali dijagnozu multipla skleroza, ljutila sam se na svoje tijelo što me je i ono izdalo i kada nemam njega, nemam baš nikoga više’, priznala je.

Otkrila je i svoje metode liječenja, a ona najučinkovitija je ljubav prema samom sebi.

‘Najučinkovitija je metoda reći samome sebi: ‘Volim se, volim se, volim se’, jer tijelo je podešeno na ljubav otkad smo se rodili. Ljubav je bila prva emocija koju smo iskusili. Nisam ja za inat prohodala, nego sam za inat ostala uvijek aktivna. Da, bila sam jako slabo, ali, evo, jedina metoda ljubavi prema sebi od koje sve kreće pokazala je da ništa u našem tijelu ne može funkcionirati ako srce ne regulira emocije i sve organe. Sve kreće od toga, a ja sebe nisam voljela u onom braku.




Autor:Dnevno.hr/T. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.