Amy Winehouse se javila tati s ‘onog’ svijeta

Autor: M.P.Š.

Prošlo je godinu dana otkako je slavna pjevačica Amy Winehouse preminula od posljedica predoziranja, a njezin otac Mitch još uvijek nema snage prosuti njezin pepeo i tvrdi da je u kontaktu s njom putem američkog spiritista

Amy Winehouse javila se tati Mitchu Winehouseu s onog svijeta i rekla mu da je dobro i da postoji život poslije smrti, a na kraju mu poručila da ga puno voli. Pjevačica je umrla prošle godine u srpnju u svom stanu u Londonu, ali njezin otac tvrdi da je nedavno komunicirao s njom uz pomoć američkog spiritista, koji za FBI pomoću svog dara pomaže u otkrivanju tragova nestalih ljudi.

Mitch uvjerava okolinu da mu se Amy javila i priznaje da joj često želi poslati poruku da dođe kući, ali zna da se to nikada neće dogoditi i da će s tim da nje više nema morati pomiriti, piše Kurir.

Mitch još nije prosuo pepeo slavne pokojne pjevačice jer za to nema snage. Kaže kako još čuvam njezin pepeo i pepeo svoje mame Cinthije. Jednom će kaže prosuti njihov pepeo i tada će biti zajedno.

Autor:M.P.Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.