Amy je prije smrti pokušala prestati piti, droge nije bilo

Autor: hina

Mitch Winehouse, otac preminule pjevačice, rekao je da Amy prije smrti u srpnju nije konzumirala droge tri godine. Također je kazao da je prijašnje probleme s drogom zamijenila ovisnošću o vježbanju i kupovini.

Otac Amy Winehouse izjavio je da se njegova kći prije smrti pokušavala osloboditi ovisnosti o alkoholu, a ne drogi, prenosi BBC.

Mitch Winehouse rekao je da Amy prije smrti u srpnju nije konzumirala droge tri godine. Također je kazao da je prijašnje probleme s drogom zamijenila ovisnošću o vježbanju i kupovini.

– Nakon toga je uslijedio alkohol i nažalost to nije baš tako lako pobijediti – rekao je.

Mitch Winehouse dao je izjavu povodom službenog osnivanja zaklade u ime svoje kćeri.

On tvrdi da nitko nije mogao zamisliti da će ona umrijeti, pa čak ni liječnici.

– Nitko nije mogao predvidjeti to što se dogodilo – kazao je. Po njegovim riječima, Amy je bila na putu oporavka.

U toksikoloških rezultatima objavljenim prošloga mjeseca navodi se da u vrijeme smrti u njezinu tijelu ‘nije bilo ilegalnih tvari’.




Njezina je obitelj rekla da testovi pokazuju da je alkohola bilo, ali da se još ne može utvrditi je li on odigrao ulogu u njezinoj smrti.

Mitch Winehouse također je izjavio da se nije mogao prisiliti da pogleda snimku njezina zadnjeg nastupa, u Beogradu, kada ju je vidno alkoholiziranu publika izviždala i otjerala s pozornice.

Rekao je da žali zbog nekih izbora koje je u životu napravila njegova kći, poput udaje za ovisnika Blakea Fiedler-Civila: ‘Jasno je da je Blake bio negativna prekretnica u njezinu životu. Ali nisam mogao ništa učiniti – ona je voljela njega, a on nju’.




Autor:hina
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.