FOTO: RTL

Amra rešetala Radu intimnim pitanjima, a Branko Smilju imenovao gazdaricom: ‘Što ona kaže, vi ćete izvršavati’

Autor: Barbara Grgić

Farmer Ante svojim je damama zadao novi radni zadatak – ocijenit će koja najbrže čisti ribu, a ona najbolja imat će prednost pri ostanku na farmi.

”Od danas kreću iznenađenja koja će trajati pa će vjerojatno same odustajati”, najavio je Ante.


”Možda pravi listu prioriteta koja će se najbolje snaći u kuhinji”, kazala je Lena.

A na Mijinoj farmi farmer je i dalje najviše pažnje poklanjao Brankici, koju je ovaj put masirao. Katica je sve gledala s distance, no poručila je kako nije ljubomorna.

”Smeta joj konkurencija, ona bi htjela pod svaku cijenu da budem njen”, kazao je Mijo.

Ivan je svoje Tihanu, Samantu i Gabi odveo u Lonjsko polje, a na promatračnici farmer je ipak najviše vremena proveo sa Samantom u zagrljaju.

”To je više zbog toga jer se ona njemu servira na pladnju”, bila je mišljenja Tihana, a s njom se složila i Gabrijela, što je razljutilo Samantu jer je mislila da je Gabi na njezinoj strani.
”Vjerujem da ima kemije i da će tu biti još nešto”, zaključio je farmer, dok je Samanta ipak dodala kako joj se sve ipak malo prebrzo odvija.

Stjepan je svoje dame poveo u grad na kremšnite, a tijekom vožnje im je opisivao sve znamenitosti, što je Blanka smatrala izrazito dosadnim.

”Kad smo šetali gradom, on se osjećao kao pjetlić koji vodi svoje koke”, opisala je Bahra.

A na Brankovom imanju, Ruža i Jadranka konačno su se raspakirale, a Riva i Smilja trudile su se biti dobre domaćice.
”U kuhinji će od sutra biti Smilja, i što vam ona kaže, vi ćete izvršavati njezina naređenja. Bez obzira što ona kaže, vi ćete to učiniti”, obznanio je Branko.

”Nismo mi u vojsci da imamo neka stroga pravila i režim”, Jadranka se pobunila.

Na Pelješcu je konačno stiglo vrijeme za čišćenje ribe, a Klara ga je odmah upozorila da to radi prvi put.

”Lena je najbolje očistila ribu’, poručio je farmer oduševljenoj kandidatkinji. Na drugom mjestu je bila Milena, a na trećem Klara.

”I još nešto, nema nagrade”, poručio im je farmer, a cure su shvatile da ih je nasamario.

Mijo je svoje dame poveo na bazen: ”Da vidim kako plivaju!”.

Farmer i Brankica ljubili su se već po dolasku, a Katica je bila vidno ljubomorna.

Katica je priznala da ne zna plivati, a Mijo je odmah prikočio u pomoć, no ipak je komentirao: ”Ona koristi svaku priliku da mi se približi. Ali ne želim joj davati lažnu nadu jer ne planiram baš s njom… Ona svaki moj poljubac s Brankom shvaća kao provokaciju, ona je zaljubljena u mene”.

A za svoje dame farmer Branko je pripremio tulum uz ples i pjesmu, a nije trebalo dugo da mu se sve pridruže i veselo zapjevaju pa je zabava potrajala duboko u noć.

”Kad je Jadranka zapjevala, to me iznenadilo. Jedno priča, i onda te iznenadi, napravi ono čemu se ne bismo nadali”, komentirala je Riva.

Rade je svoje dame nakon cijelog dana odsustva ugostio u svojoj konobi, a svojim ih je dolaskom iznenadila i Amra.

”Preuzbuđena sam, zanima me kako će reagirati”, Amra je komentirala, ”Došla sam te upoznati. Ja sam žena-kraljica, a vi ste to tražili”.

Radoslava je zanimalo odakle stiže i koje su joj vrline, a ona mu je još jednom pojasnila kako je najbitnije da je ona kraljica te da voli modu, haljine i provode.

”Prezgodan je. Jedva čekam da ga zagrlim kao žena”, poručila je.

Amru je zanimalo je li romantičan i što voli u krevetu, pa je krenula s rešetanjem, a Rade se vješto pokušao izvući od odgovora.

”Ne možeš negdje doći, čovjeka vidiš prvi put i onda ga izrešetaš o tim stvarima”, šokirane su bile ostale Radine dame.

”Samo ti potpišeš meni svoje imanje i ja sam tvoja žena”, nastavila je s podbadanjima Amra, a farmer ju je poželio malo bolje upoznati nasamo pa ju je poveo u romantičnu šetnju.

”Ma nisam ljubomorna, ja sam inače žena koja je cijepljena protiv ljubomore”, poručila je Ines.

A što nosi novi dan na farmama, gledatelji će doznati već sutra od 21.15 sati u novoj epizodi showa ‘Ljubav je na selu’.

 

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.