Foto: Instagram

‘ALO, VAS DVIJE, DOSTA CIRKUSA!’ Znojna Nives čini čuda u teretani: Skakutala s prijateljicom pa pokazala što može

Autor: Dnevno.hr/K. V.

Nives Celzijus, 41-godišnja pjevačica, kolumnistica, model i autorica uspješne knjige, tijekom svoje je karijere okupila velik broj obožavatelja. Na Instagram profilu okupila je više od 450 tisuća pratitelja, koji željno iščekuju i zadovoljno pozdravljaju svaku njezinu objavu.

Ne čudi to, s obzirom da je Nives nakon dugo godina javnog života ostala dosljedna sebi i svom načinu komuniciranja sa svojom publikom, Osim što ljude osvaja svojim izgledom i atraktivnim izdanjima, prema komentarima na njezinim objavama lako se iščita kako je ljudi vole i zbog njezine iskrenosti, topline i simpatičnosti.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Nives Celsius (@nivescelsius)

Nives često objavljuje storyje na svom profilu, ne libeći se pokazati dijelove svoje svakodnevice, što obožavatelje posebno veseli. Upravo je sinoć razveselila svoje pratitelje snimkama iz teretane.




Foto: Instagram Screenshot

Očito je da je Nives posvećena tjelovježbi i održavanju zavidne linije, ali to ne znači da se ne treba ponekad i zabaviti. Veselo je sa svojom prijateljicom skakutala pred ogledalom u tamno crvenom sportskom outfitu, koji joj pristaje jednako dobro kao i ostali.

“Alo, vas dvije, dosta cirkusa!” viknuo je trener. No, Nives se nije dala smesti, već je nastavilo zavodljivo pozirati ispred ogledala.

Foto: Instagram Screenshot

“Istezanje za kraj”, napisala je Nives u idućem storyju, nakon što je završila jučerašnji trening. Pratiteljima se pohvalila svojom istreniranom stražnjicom, ali i gipkošću. Da je trening bio naporan, vidi se po znoju, ali jedna stvar je definitivno za pohvalu – malo tko može odraditi špagu, ali njoj to ide kao od šale!




Autor:Dnevno.hr/K. V.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.