Foto: Facebook/Alen Vitasović

Alen Vitasović našao se na stupu srama, oglasio se glazbenik: ‘Dužan i Bogu i vragu’

Autor: Dnevno.hr/T.Š.

Porezna uprava objavila je ‘stup srama’, popis 34.095 poreznih dužnika, koji državi zajedno duguju više od 1.3 milijarde eura. Na popisu su se našla i poznata imena, od odvjetnika, sportaša, do glumaca i pjevača, a našlo se i ime Alena Vitasovića s dugom od 47.562 eura.

Zbog svega se oglasio i sam glazbenik Alen Vitasović koji je otkrio o čemu je zapravo riječ, uz naglasak kako nikome nije ništa dužan.


Foto: Ivana Nobilo / CROPIX

Popularni Istrijan je za 24 sata pojasnio kako je riječ o drugoj osobi istog imena i prezimena, no kako se po godini rođenja jasno vidi kako je riječ o drugoj osobi, a dodao je i kako u Puli postoje čak tri Alena Vitasovića.

“U životu nisam vidio toliko eura na hrpi”

“Taj moj imenjak dužan je izgleda i Bogu i vragu, a ja nisam 47.000 eura vidio na hrpi nikad u životu, a kamoli da bih toliko dugovao Poreznoj. I već su nekoliko puta pisali da sam ja taj dužnik, slao sam demantije i opet ništa. Nisam porezni dužnik, nikome ne dugujem ni centa – ni banci, ni poreznoj, ni bilo kome drugome”, poručio je pjevač.

Preko društvene mreže otkrio je kako se o tom drugom Alenu Vitasoviću i njegovom dugu piše već godinama te da ga se svaki put povezuje s tom pričom, iako ju je više puta demantirao.

Foto: Srecko Niketic / CROPIX

Prije nekoliko mjeseci u intervjuu za 7dnevno Alen Vitasović je govorio upravo o svojoj financijskoj situaciji i tome kako je usmjeren na neke svakodnevne, male životne radosti i glazbeno stvaralaštvo.

“Posuđivao sam novac, sada sam financijski miran”

“Bila je i korona, bile su krize i psihičke i sve i moja bolest. Svašta se događalo. Ja sam 30 godina Alen Vitasović, a prije toga sam još bio 20 godina Alen Vitasović koji nije bio poznat. Nakon sve te korone i svega toga, imam stvarno lijep ugovor s diskografskom kućom Dancing Bear koja me jako dobro prati i financijski to više uopće nije problem”; rekao nam je Vitasović te dodao:

“Ali nakon korone, kad nisam imao nastupa, kad sam posuđivao novac od prijatelja, sada imam cijelo ljeto popunjeno, cijelo proljeće i financijski sam miran. Ništa previše nego da imam za normalan život i da se bavim svojim poslom ako me zdravlje služi, a zasad me još služi. Meni ništa nije hitno. Imamo sad osam, devet pjesama i još nam trebaju dvije. Napravit ćemo album da se pravimo važni da ja imam album, iako se oni danas ne prodaju, ali izbacit ćemo ga. Ipak je lijepo imati neku osobnu kartu”. Čitajte više:

‘Gađali su me neki ustaše, idioti’ Orada nije najgore što su bacali na Alena Vitasovića: ‘To je već opasno’
Autor:Dnevno.hr/T.Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.