Foto: Instagram

ALELUJA! Antonija Blaće i bivši vateroplist preživjeli ‘kritičnu’ sedmu godinu braka: ‘Krizirat ćemo još dugo’

Autor: Dnevno.hr/T. P.

RTL-ova voditeljica Antonija Blaće preživjela je ‘kritičnu’ sedmu godinu braka s Hrvojem Brlečićem te je u čast tome na svom Instagramu podijelila video sa zajedničkim uspomenama.

‘Danas nam je sedma godišnjica. Video je iz najdraže arhive na svijetu, a zove se ‘nas dvoje”, napisala je Antonija Blaće u opisu videa.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Antonija Blaće (@antonijablace)

Nakon videa, objavila je i fotografiju s vjenčanja koje se održalo 2015. godine u Zagrebu.




‘Rekle bi nam bake ‘ušli ste u osmu’. To znaci da je sedma, krizna prošla. Ako je to bila krizna, krizirat ćemo još dugo. P.S. Mi još slike nismo razvili, to smo ostavili za desetu’, napisala je Tonka.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 




Objavu dijeli Antonija Blaće (@antonijablace)

Bivši je vaterpolist na svom profilu, također, voljenoj supruzi uputio čestitku povodom godišnjice braka.

‘Ljubavi, sretna ti sedma godišnjica braka! A vama svima želim jednu Antoniju u životu, dobro, ne baš moju Antoniju, ali znate na što mislim. Ljubavi, hvala ti što postojiš i istrpi me još barem toliko’, iskren je bio Brlečić.

Antonija je u jednom prošlogodišnjem intervjuu otkrila detalje iz bračnog života pa je za sebe izjavila da nije ljubomorna, iako poglede drugih žena ka njezinom mužu – vrlo lako ‘snimi’.

‘Naravno da se dogodi. Snimim ja kad se baci oko, ali ja vam nisam ljubomorni tip uopće’, ispričala je za Story.

Autor:Dnevno.hr/T. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.