fbpx
FOTO: Instagram

ALBINA GRČIĆ: ‘Baka je bila ljuta, jer nije znala da se može kladiti na ‘svoju malu’!

Autor: Dnevno

Pobjednica ovogodišnje Dore, 22-godišnja Albina Grčić gostovala je u podcastu Večernjeg lista, a tom je prilikom otkrila brojne detalje o pripremama za Rotterdam, neke zanimljive detalje iz vlastitog života, an a kraju e osvrnula i na Ninu Kraljić. Otkrila je i koga bi umjesto sebe poslala na Eurosong.

Odmah na početku upitana je za komentar o Nini Kraljić i njenoj reakciji nakon Albinine pobjede, no pjevačica nije imala previše riječi, i vidjelo se zapravo kako tu situaciju više nije željela komentirati. Izjavila je kako Nini Kraljić želi sve najbolje, ali i dala do znanja kako ju njeno mišljenje nije pokolebalo.

Smatra kako se u tv showu The Voice itekako iskazala i zapravo ju jedino diraju kritike koje propitkuju njene vokalne sposobnosti, s obzirom da se na tom polju već dokazala.

Baka, koja joj je velika podrška, se kaže naljutila jer nije znala da se na svoju unuku može i kladiti uoči Dore, te kako bi uložila “tisuću kuna na malu” da je znala.

Otkrila je i kako je ime dobila zahvaljujući djedu, ali i kako svog dugogodišnjeg dečka Ivana Ćalušića poznaje još od njegove treće godine.
“Hvatali smo se po tribinama Hajdukovih pomoćnih terena jer su nam braćala igrala skupa”, otkrila je pa dodala kako je tad prijateljstvo prekinula selidba njenog dečka.

Godinama kasnije osvojila ga je u jednom klubu. Za njega ima samo riječi hvale, te je otkrila kako je prezadovoljna u vezi.

“Uvijek sam govorila nema šanse da dobrog dečka nađeš u klubu”, otkrila je Albina zašto joj je baš taj susret bio posebno simpatičan.
Dodala je i kako jo je žao što Kedžo nije dobio mogućnost predstaviti se na Eurosongu, te kako se nada da će to ipak jednom učiniti, a potom je otkrila kako bi umjesto sebe u Rotterdam poslala pjevačicu Bernardu s njenom pjesmo Colors.

Otkrila je kako će u Rotterdamu navjerojatnije nastupiti s engleskom verzijom, no kako još uvijek nije donesena konučna odluka, a tri su varijante u igri.

Za samu verziju na Dori otkrila je da se pribojavala refrena na hrvatskom. “Ja sam se u početku bojala kako će to sve zvučati, ali kad smo dodali hrvatski refren to je bio pun pogodak”, kazala je.
Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.