Foto: RTL

‘AKO SE ŠTOGOD BUDE MOGLO DATI ISPOD DEKE, BIT ĆE DOBRO!’ Počinje nova sezona Ljubav je na selu, jedan je farmer posebno spreman za akciju

Autor: Dnevno.hr/ F.Š.

Na radost mnogobrojnih obožavatelja, u utorak u 21.15 sati na RTL-u kreće jubilarna, 15. sezona showa “Ljubav je na selu“. Nakon što se gledateljima predstavi 11 novih zanimljivih farmera iz svih dijelova Lijepe Naše, voditeljica Anita Martinović će ih posjetiti i otkriti im koliko su ljubavnih pisma dobili te nastavljaju li svoju ljubavnu avanturu u showu. Od Slavonije, Bilogore, Istre pa sve do krajnjeg juga Dalmacije, farmeri će željno i nestrpljivo čekati voditeljicu kako bi joj otkrili svoje želje, snove i nove pikanterije. Jedan od njih ispričat će joj sjetno da je posljednji put iskreno volio prije više od deset godina, a drugi da je sam bez ikoga već dva desetljeća te samo želi osobu s kojom će moći provesti svaki dan…

No najstariji će farmer sezone biti posebno raspoložen pa joj priznati kakvu damu čeka: “Da bude dobra žena, da zna kuhati, to je najvažnije, a ako se štogod bude moglo dati ispod deke, bit će dobro. Itekako se još ne dam!”

I dok će neke razveseliti lijepim vijestima, Anita će jednog farmera posebno rastužiti kad mu otkrije da mu baš nitko nije pisao. “Možda sam ja nesretnik bio u životu i ostat ću”, poručio je tužno.

Što su joj sve otkrili te koji farmeri prolaze dalje i upoznat će osebujne dame koje su im pisale, gledatelji će doznati već od 21.15 sati u 15. jubilarnoj sezoni “Ljubav je na selu”.

Autor:Dnevno.hr/ F.Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.