Foto: Marko Prpic/PIXSELL

‘AKO NE ZASPIŠ, PUSTIT ĆU TI PJESME NINE KRALJIĆ’ Hrvati nemilosrdno sprdaju tvrdnju da roditelji djecu uspavljuju njenom glazbom

Autor: T. Š.

Pjevačica Nina Kraljić, koja se istaknula svojim osebujnim glasovnim mogućnostima i stilom, ali i svojim izjavama i reakcijama, na svojim društvenim mrežama otkrila čime se bavila zadnjih godina te najavila što svi mogu očekivati od nje.  Naime, Kraljić se educirala za zvukoterapeuta, a otkrila je i da su joj se javili roditelji koji tvrde da njihova djeca ne mogu zaspati bez njene glazbe.

 “Kada se glazbom kreneš baviti radi želje da pomažeš i spoznaje koliko je glazba i zvuk moćan medij za psihofizičko zdravlje, želiš naći još dublje načine kako zvukom pomoći ljudima u svrhu opuštanja, prepuštanja i poticanja zdravlja i ta te misao ne pušta dok ne nađeš način do opsesije. Tada je srećom u moj svijet ušla edukacija za zvukoterapeuta i za sada (jer nikada nema kraja učenju) šest profesionalnih diploma sa jednom željom: da ljudima i na taj način približim snagu zvuka i vibracija”, započela je.

“Osjećam veliku privilegiju da onima koje će zanimati ova tema mogu približiti i podijeliti informacije o samoj zvukoterapiji i svom budućem radu. Pisati ću sve više o tome jer sam sve bliže ostvarenju tog sna i jako me čini sretnom, jer kad nađeš način kako pomoći drugima da se osjećaju bolje s onim što tebe najviše usrećuje, onda dobivaš pravi smisao”,  priznala je Nina.

Foto: HRT

Zahvalila se svojim vjernim pratiteljima i slušateljima.

Najljepši je osjećaj bio kroz godine rada u glazbi čitati vaše poruke kako vaša djeca uspiju zaspati samo uz moju glazbi ili kako je netko upoznao ljubav svog života ili nakon dugo vremena plakao i puno, puno drugih divnih inspirativnih poruka i susreta. Glazba je terapija i to svi znamo bez obzira što se prečesto koristi kao zarada bez duše. I treba ju tretirati s najvećim poštovanjem. Jer zvuk je naš početak i kraj, naša utjeha i radost”, otkrila je.

Nakon što su mediji objavili vijest o novom uspjehu pjevačice, na Facebook profilu umjetnice fanovi su joj dali podršku, te ju pohvalili riječima poput: ”Tvoj glas liječi” i “Bravo”, no za razliku od njihovih pozitivnih dojmova, Hrvati su društvene mreže pretežno zasuli negativnim komentarima i to zbog dijela objave gdje umjetnica spominje da su joj se javili roditelji koji njenom glazbom uspavljuju svoju djecu.

“Ak’ slušaju ono kaj smo mi u Voloderu, jadna ta djeca”, “Evo opet ove, gasi sve!”, “Prave se da spavaju samo da roditelji ugase radio”, “Ova je pravo osvježenje za estradu, nismo odavno imali nekoga puknutog i obmanutog kao ova”,  “Da… To izgleda ovako.. Ak ne zaspiš odmah pustit ću ti pjesme od Nine Kraljić!”,  “Ima jako loš pristup ljudima i onda se čudi zašlo ju ne vole”, “Jadna djeca”, samo su neki od negativnih komentara.




Autor:T. Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.