Instagram

‘AJME, NIJE JOJ NI BLIZU! Jennifer Lopez izašla s kćeri i privukla pozornost: ‘Zašto maloj ne da neki stilski savjet?’

Autor: Dnevno.hr F.Š.

Glumica i pjevačica Jennifer Lopez snimljena je u izlasku sa svojom kćeri, Emme. Majka i kći posjetile su koncert američke pjevačice SZE u Kaliforniji i očekivano, privukle veliku pažnju.

Mnogi i dalje komentiraju izgled 15-godišnje djevojčice i uspoređuju je sa slavnom majkom koja ima bitno drugačiji stil. I dok smo Jennifer navikli vidjeti uvijek besprijekornu i u glamuroznim izdanjima, njezina djevojčica ima kratku kovrčavu kosu te je često odjevena u široku odjeću, dok na nogama uvijek ima robusne tenisice.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Jennifer_jilo (@jennifer_jilo)

“Ajme, nije joj ni blizu”, “Šteta što nije ništa nasljedila od mame”, “Zašto maloj ne da neki stilski savjet?” bili su neki od komentara na društvenim mrežama.




Slavna J.Lo je kćer, kao i njezinog brata blizanca Maxa, dobila s bivšim suprugom i pjevačem Marcom Anthonyjem, od kojeg se razvela 2014. godine, ali su ostali u dobrim odnosima i zajedno odgajaju djecu.

Jennifer je sada u sretnom braku s glumačkom zvijezdom, Benom Affleckom,AJM s kojim se pomirila nakon 17 godina. Slavni par je bio zaručen, no vjenčanje su otkazali u zadnji trenutak i odlučili se razići. Gotovo dva desetljeća kasnije su se pomirili i odlučili ponovno biti zajedno.




Autor:Dnevno.hr F.Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.