Instagram

‘A jesi dobra’: Lana Jurčević bez srama pokazala gaćice i grudnjak na koncertu!

Autor: Iva Hanzen

Poput svake hrvatske pjevačice s estrade, i Lana Jurčević se za svoje koncerte voli dotjerati, a ovaj put se stvarno potrudila zavesti. Odabrala je kombinaciju crop topa i suknje ispod kojih je otvoreno pokazala donje rublje, no taj look nije izgledao nimalo “jeftino” zbog toga, dapače, zahvaljujući svom futurističkom materijalu i dizajnu, izgledao jako kul. S tim su se složili i njezini obožavatelji.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Lana from the space ??? #LanaKoncert

Objavu dijeli Lana Jurcevic (@lana_jurcevic)

“Kaka bejba”, “A jesi dobra…?”, “Kvragu, curo, kako si zgodna”, “Zgodnicee”, “Lana, predivna si lutkica ?”, “Moj idol”, “Top”, “Ljepotica!??”, “Prekrasna ♥♥”, “Najljepša ❤️???baš si kjut”, “Preeesavršena???”, “Joj, kak si predivna??Sjajiš, ženo❤” i “Najljepša na svijetu je @lana_jurcevic ?”, samo su neki od pozitivnih komentara koje je Lana dobila na ovaj look.




Autor:Iva Hanzen
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.