Foto: Instagram

′SVIJET MI SE SRUŠIO ZBOG KARCINOMA I STRAHA OD SMRTI’ Josipa Pavičić progovorila o najtežem životnom razdoblju i povratku na male ekrane!

Autor: Dnevno

′Nakon dugih sedam godina izbivanja, voditeljica Josipa Pavičić vraća se na male ekrane. U sklopu emisije ′IN Magazin′ vodit će novu rubriku “Sasvim opušteno” koja će premijeru doživjeti ovih blagdana. Josipa će donositi ekskluzivne intervjue s gostima koji, kaže, itekako imaju što reći, a publika ih nema priliku često vidjeti na ekranu.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Josipa Pavicic (@josipapavicic1)

Povratku na televiziju, priznala je Josipa za Večernji list, nije se uopće nadala. Nakon što joj je u 35. godini života dijagnosticiran karcinom dojke, povukla se i mislila da je to poglavlje za nju zauvijek završeno.




′Nakon odlaska s malih ekrana 2014. godine kada se na trenutak moj svijet srušio zbog šoka zbog dijagnoze karcinoma dojke i straha od smrti, koji takva dijagnoza neminovno nosi sa sobom, otišla sam u miru u neki novi svijet. Nova “ja” okrenula se novim životnim prioritetima, izliječila sam se, posložila glavu, završila fakultet i krenula novim putem′ rekla je Josipa.

 

View this post on Instagram

 




A post shared by Josipa Pavicic (@josipapavicic1)

Podsjetimo, Pavičić je voditeljsku karijeru započela 2002. na HRT-u, a onda 2007. nastavila na Novoj TV. Nakon povlačenja s TV ekrana izdala je i dvije knjige. U knjizi ′Šest milimetara′ 2017. godine opisuje borbu s karcinomom dojke, dvije godine kasnije izdala je i knjigu ′Promatrači u zrcalu′ u kojoj savjetuje kako preboljeti gubitak voljene osobe, a radi i kao ovlaštena voditeljica Akademije autogenog treninga.

′U mom današnjem primarnom poslu podučavam rad na sebi i mentalnu tehniku autogenog treninga, a tu nema mjesta kamerama. Mislila sam da televiziju ostavljam zauvijek iza sebe. Još jednom sam potvrdila kako “nikad ne reci nikad” itekako ima smisla′, nasmijala se.  Svojim novim angažmanom odmah se pohvalila pratiteljima na društvenim mrežama pozirajući s novinarskom iskaznicom ruci.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Josipa Pavicic (@josipapavicic1)

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.