FOTO: Facebook

Solinski župnik pozitivan na koronavirus! ‘Potreban mi je mir i brz oporavak’

Autor: Dnevno

Župnik župe Solinskih mučenika don Ante Matešan otkrio je jutros da mu je stigao nalaz i  kako je pozitivan na koronavirus, prenosi Dalmacijadanas.

Žena koja čisti crkvu i četvero članova njezine obitelji također su pozitivni, zbog čega se, uslijed povišene temperature, testirao i svećenik.

Evo što je napisao u poruci župljanima i prijateljima.

“Već tjedan dana sam u izolaciji s posljedicama povišene temperature. U ponedjeljak sam se testirao i sinoć u kasnim satima sam dobio obavijest da sam pozitivan.

Osim povišene temperature, ostalih simptoma za sada nemam. Potreban mi je mir i brz oporavak. Vas molim za razumijevanje da ću biti prisiljen ne odgovarati na mobitel. Hvala vam na molitvama i dobrim željama, nadam se da ćemo i dalje biti povezani u molitvi. Vaš don Ante”,  javio je jutros ovaj svećenik svojim župljanima i prijateljima.

OBITELJ IZ SOLINA ZARAŽENA KORONOM: ‘Svi nas optužuju, ali virus se raširio na misi’




 

Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.